Soulfly studieupdate

Soulfly Soulfly er et thrash metal-band, der blev dannet af Max Cavalera i 1997 da han besluttede sig for at forlade Sepultura.

Max Cavalera er top produktiv netop nu. Næste udgivelse er det tiende studiealbum fra Soulfly, kaldt Archangel. Albummet udkommer den 14. august via Nuclear Blast Entertainment - og vi kan forvente et dødsmetal inspireret album fra manden med aktier i Soulfly, Cavalera Conspiracy, Killer Be Killed og førhen også Sepultura

Max Cavalera fortæller, at albummet tematisk vil arbejde med et bibelske univers, og vil have en helt anden vibe end forgængeren Savages fra 2013. 

Der er sange som "Sodomites", om ødelæggelsen af ​​Sodom. Der er sange som "Shamash", om solens konge, nummeret "Ishtar" (siden omdøbt "Ishtar Rising«), som er den babyloniske dronning, og endelig "titanomachien" (siden omdøbt Titans) om kampen mellem giganterne. 

Musikalsk er Max netop nu påvirket af bands som 1349Belphegor og Behemoth, og netop nu lytter han meget til dødsmetal, og dette vil også smitte af på det kommende Soulfly album.