Shotgun Revolution på vej med et nyt album - og en ny tur til Kina

Shotgun Revolution Shotgun Revolution

Shotgun Revolution som debuterede tilbage i 2010 med ‘’Join the Revolution’’ har haft travlt lige siden. Bandet har bl.a. to albums, en europæisk best-of udgivelse samt japansk licens af det seneste album ”The Legacy Of Childhood Dreams” i bagagen.
 
I denne uge har bandet fornyet deres kontrakt med Target Records og arbejder lige nu i studiet på deres tredje album. Første single forventes at udkomme i starten af sommeren 2015.
 
Det kommende album vil blive produceret i samarbejde med Flemming Rasmussen (Metallica, Sort Sol, Morbid Angel m.fl.)  og Ben Grosse (Slipknot, Depeche Mode m.fl.).

Sidste år var Shotgun Revolution I Kina og spille en håndfuld shows, hvor de gjorde et stort indtryk  - og bandet er derfor blevet inviteret tilbage til at spille 22 shows - på blot én måned!

Martin Frank fra Shotgun Revolution fortæller:

''Kineserne tog imod Shotgun Revolution med åbne arme, vi oplevede Beatles agtige tilstande og et folk der er utrolig glade for hård rock så vi kan slet ik vente med at komme derud igen og nu udelukkende i store koncertsale/operahuse og blæse dem baglæns...Det bliver en kæmpe oplevelse''