Shotgun Revolution - The Legacy Of Childhood Dreams

The Legacy Of Childhood Dreams

· Udkom

Type:Album
Genre:Hard rock
Antal numre:11

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Shotgun Revolution er et band fra København, der spiller hård rock. Deres første album, Join The Revolution, blev positivt modtaget, og med deres andet album, The Legacy of Childhood Dreams, giver de en ganske acceptabel præsentation.

Selve musikken minder om en blanding af hardcore AC/DC og bandet Hellyeah. Det hele er drengerøvsagtigt og råt, men alligevel tåleligt. Vokalen bidrager meget til dette. Den er tydelig og simpel i kontrast til den ellers rå lyd, hvilket de, utroligt nok, får til at virke rigtig godt. Samtidig giver vokalen stort set hele det drengerøvsagtige element, for han lyder som en i starten af tyverne, der har tilmeldt sig x-factor. Guitaren er også super fed, og bliver bedre jo længere ind i albummet man hører. Soloerne er også rigtig gode, og guitaren formår at holde liv i de ellers ret ensformige sange. Men det ender med at sangene bliver så ensformede, at guitaren ikke er nok, og man sidder og keder sig. Bassen er også god. Den er tydelig, men diskret og simpel uden at være kedelig. Dog fader den ud i løbet af albummet, og man ender med slet ikke at lægge mærke til den. Den holder en fast i starten, men langsomt tager guitaren over, og gør det faktisk bedre end bassen. Lyden varierer. På de hurtige numre er den rå og til tider en pine for ørene, men under de stille sange bliver den blød og en fryd at høre på. Trommerne spiller noget man har hørt alt for mange gange før, så det ender med at man slet ikke gider at lægge mærke til dem.

I The Legacy of Childhood Dreams viser Shotgun Revolution deres potientiale og at de godt kan hvis de tager sig sammen. Problemet er bare, at de ikke gør det ofte nok til at lave et super godt album. Det bedste ved albummet er deres guitarist, som virkelig sparker røv! Hvis du kan lidt Hellyeah er Legacy of Childhood Dreams bestemt et lyt værd. Du skal dog være forberedt på en skuffelse eller to.

Just Gettin' High er et af albummets stille numre, og det bedste af slagsen.

Tracklist

 1. Hustled and Played
 2. Driving Without Brakes
 3. Just Gettin' High
 4. No Good Bastard
 5. Give Me More
 6. The Legacy of Childhood Dreams
 7. Too Much Reality
 8. Run Daddy Run
 9. Backstabber
 10. Blessed be my Child
 11. Super Blond Babe (Bonus Track)