Vinylbanner

Nye navne tilføjet til Royal Metal Fest

Royal Metal Fest 2016

Foreningen Metal Royale præsenterer for 9. gang RMF, som kan opleves den 8. og 9. april i Aarhus.

Tilføjet til line-up'et er:

Danske Crocell som til stadighed leverer Death/Black metal med masser af rå, skandinavisk kraft, og på bandets fjerde fuldlængde, ”Prophet’s Breath”, er denne beskrivelse mere passende end nogensinde før. ”Prophet’s Breath” er det første album med Crocells nuværende line-up, og det giver sig udslag i et mørkere og mere intenst album. Det kan f.eks. høres på det aggressive titelnummer, den monumentale ”Kingdom of Corruption” eller den næsten hypnotiske ”Contagious Purity”, som byder på gæstevokal af S fra Horned Almighty. Med mange års liveerfaring er der lagt i ovnen til et sublimt dødsmetalshow! 

Italienske Nero di Marte spiller dødsmetal, og er ikke bange for at eksperimentere med musikken. Det er nok en af grundene til at de er inviteret med på tourné af Gorguts, som også gæster festivalen. Nero di Martes musik er tidligere blevet beskrevet som mørkt, atmosfærisk, klaustrofobisk og ekspansiv, men bandet foretrækker at lade musikken tale for sig selv. Publikum kan vente sig en oplevelse, hvor man bliver bragt igennem mange forskellige nuancer af metallens univers! 

Er man til de lidt mere skæve toner, så er Amerikanske Dysrhythmia noget der skal opleves. Det instrumentale rock/metalband har fået mange rosende ord med på vejen siden dannelsen i 1998, hvor bl.a. Metal Hammer i 2003 udnævnte albummet ”Pretest” som et af de 10 essentielle Mathcore albums nogensinde. Dysrhythmia har tidligere tournéret med bands som Mastodon, The Dillinger Escape Plan, og Clutch. Avantgarde rockmusik og jazz møder heavy metal. Det bliver et show hvor tungen skal holdes lige i munden, for at følge med i hvad der foregår! 

Caro spiller nordjysk Thrash fra Frederikshavn, og er også ved at skabe momentum i undergrunden. De har bl.a. deltaget i W:O:A Metal Battle i 2012, hvor de imponerede mange med deres blanding af thrash og dødsmetal. De startede med at hedde Omen i 2007, men skiftede senere til Caro. I april måned 2012 udsendte de så deres debutplade 'Alpha', hvorfra nummeret 'Shittalker' stammer. Bandet gæstede Royal Metal Fest i 2013, og der ses stærkt frem til gensynet! 

 

Billetpriser:

Partout: 495,- (ekskl. gebyr)  

Fredag: 245,- (ekskl. gebyr)   

Lørdag: 345,- (ekskl. gebyr)

Kan købes her

 

Tilføj kommentar