Intromental nyt

Intromental

Her er en samlet nyhedsopdatering fra Intromental Management.

Anubis Gate

Har fået ny forsanger, da Torben Askholm pga. helbredsproblemer har været nødt til at forlade bandet. Ingen ringere end Jacob Hansen (producer og Invocator frontmand) har overtaget posten. Alle bandets albums er indspillet i hans studie, så begge parter kender hinanden godt.

Astral Doors

Udgivelsesdatoen for bandets fjerde album, "Astralism" er sat til marts.

Loch Vostok

Skal på en 10-dages Skandinavisk tour med King Diamond i april. Touren består af 3 gigs i Danmark, 2 i Sverige, 1 i Norge og 4 i Finland. Pga. den store geografiske afstand, har Andreas Lindahl forladt bandet. Hans afløser er Fredrik Klingwall.

Manticora

Lead guitarist Stefan Johansson er ude af bandet og bandet har nu fået deres tidligere guitarist Martin Arendal i folden igen. Bandet tager i Jailhouse Studiet d. 7. april, for at indspille deres 5. studiealbum, med Tommy Hansen bag knapperne. Arbejdstitlen er "The Black Circus - Part 1", og skiven forventes udgivet sidst på året.

Moonlight Agony

Endnu et split pga. de store geografiske afstande. Moonlight Agony forsanger Chity Somapala er ude, pga. den store afstand mellem Sverige og Tyskland. Istedet har de fået et lokalt svensk sangtalent ved navn David Åkesson til at tage mikrofontjansen. Bandet er i skrivende stund igang med at indspille demoer for deres kommende, andet album, som forventes optaget til sommer.

Pyramaze

Den dansk/amerikanske konstellation udgiver worldwide d. 22. februar debutopfølgeren "Legend Of The Bone Carver". Bandet er allerede bekræftet til festivaloptrædener i Danmark, Tyskland, Frankrig og England i år. Den amerikanske ProgPower festival har også booket bandet til at åbne dette års prestigefyldte festival.

Secret Sphere

Er bekræftet til at spille på Evolution Festival i Italien denne sommer, med bands som The Gathering, Testament og Within Temptation. Secret Sphere kommer desuden med på King Diamond touren, sammen med Loch Vostok.

Venturia

Er et fransk progressivt metal band og har netop signet med Intromental Management. Deres debut album "A New Kingdom" udkommer til foråret gennem Lion Music.

Wastefall

I skrivende stund er bandet i Jailhouse Studiet med Tommy Hansen, for at mixe deres 3. album (det første på Sensory Records). Album titlen er "Self Exile" og forventes udgivet til maj.

Kommentarer (1)

araya

Indlæg: 1

nu når der er nyheder fra

nu når der er nyheder fra Intromental hvorfor så ikke nyheder om verdens mest undervuderede band Wuthering Heights?