Hollywood Undead: Hip hop, rock, metal - og koncert

Hollywood Undead Hollywood Undead

Hollywood Undead giver koncert torsdag den 24. marts koncert i Store VEGA

Hollywood Undead udgav i marts måned deres fjerde fuldlængde album, og det første på Interscope Records. Titlen er ”Day Of The Dead”, og her oplever vi det maskerede kollektiv bestående af Johnny 3 Tears, J-Dog, Charlie Scene, Danny, Funny Man og Da Kurlzz reflektere på en anderledes måde.
Kollektivet kanaliserer deres kinetiske aggression og vilde humor, og kobler det med en wiseass visdom og deres skarpe sangskrivning som de har finpudset gennem et årti sammen på landevejen. De har igen teamet op med producerne Griffin Boice (Wiz Khalifa, Rob Zombie m.fl.) og Sean Gould (Train m.fl.), og skabte bogstaveligt talt hver eneste sang sammen, i det samme lokale – for første gang i årevis.

Bandet har spillet utallige udsolgte koncerter verden over, og turneret med bands som Avenged Sevenfold til Stone Sour, og de har optrådt på diverse festivals inklusiv Download, Rock on the Range, Rock In Rio, Family Values, med flere.

Første gang vi kunne opleve Hollywood Undead i Danmark, var i november 2014 hvor de rev Pumpehuset midt over ved en bragende udsolgt koncert, så vi ser frem til en omgang rap-metal, når sekstetten besøger VEGA, Skærtorsdag den 24. marts