Headbangers Ball Tour: Aarhus, Aalborg og København

Headbangers Ball Tour: Aarhus, Aalborg og København

Godt nyt til hele landet. Headbangers Ball Tour kører igen og uanset hvor du bor (stort set) er der mulighed for at opleve det på nærmeste hold.

Til december stiller Headbangers Ball Tour således skarpt på fire artister, der komplementerer hinanden rigtig fint og samtidig stikker i hver deres retning – der er således tale om Hatesphere, Mercenary, Raunchy og Dawn Of Demise.

Dette voldsomme firkløver har været hovedaktører i forhold til at placere Danmark på det international metal-landkort de sidste 10 år.

Hatesphere var blandt andet det første danske act, der signede med det toneangivende SPV label og turnerede Europa og USA rundt af to omgange i selskab med store internationale metal-bands.

Mercenary har i mere end 20 år fornyet melodisk døds- og prog-metal, mens Raunchy var første danske band på verdens største independent label Nuclear Blast, der blandt andet udgav deres klassiker “Confusion Bay".

Dawn Of Demise anført af brødrene Jensen blev for små 10 år siden Danmarks nye dødsmetal-stemme – og sammen står de fire artister som nogle af landets stærkeste eksponenter for metal-scenen.

Headbangers Ball Tour
Aarhus 4. december
Aalborg 5. december
København 6. december