Hate udgiver nyt album

Hate: "Crusade: Zero" Hate: "Crusade: Zero"

Det polske extrem metalband Hate har netop udgivet "Crusade: Zero" via Napalm Records. Albummet er en efterfølger til 2013's "Solarflesh", som vi anmeldte til 7/10.  Bandet har i samme forbindelse udgivet video "Valley Of Darkness" som kan ses nedenfor.

Adam "ATF Sinner" Buszko fortæller, at nummeret giver en forsmag på albummets morbide og blasfemiske atmosfære: 

 "While you wait for 'Crusade:Zero' to attack your senses quite soon, we give you this blasphemous and haunting picture for the song 'Valley of Darkness'. I chose this song as a first glimpse into 'Crusade' because of its morbid seriousness and blasphemous atmosphere which, I believe, constitues a main foundation for the album. The song is a requiem for the civilization as we know it. All you do is 'following a death cult caravan through valley of darkness...'"

"Crusade: Zero" track listing:
01. Vox Dei (A Call From Beyond)
02. Lord, Make Me An Instrument Of Thy Wrath
03. Death Liberator
04. Leviathan
05. Doomsday Celebrities
06. Hate Is The Law
07. Valley Of Darkness
08. Crusade Zero
09. The Omnipresence
10. Rise Omega The Consequence!
11. Dawn Of War
12. Black Aura Debris
13. The Reaping (bonus track)