Hvorfor bliver der ikke spillet metal på P3?

Hvorfor bliver der ikke spillet metal på P3?

Hvorfor bliver der ikke spillet metal på P3?

Har metalscene brug for at blive spillet på P3, eller klarer den sig fint uden den eksponering? Er metal ikke fint nok til mainstream? Vil metalfolket gerne være mainstream?

Der er spørgsmål nok at tage fat på for panelet til den kommende debat om metalgenren, der arrangeres af Musikparlamentet og Anders Bøtter fra DR P6 Beat, Sort Søndag.

Panelet består af: Jesper Nordahl (Amager Bio), Ole Rosenstand Svidt (Gaffa), Anders Bøtter (DR P6 Beat, Sort Søndag), Kristian Jeff Hansen Højlund (Pumpehuset), Jakob Mølbjerg (Mercenary) og Jeppe Nissen (Copenhell).

Så der er musikere samt repræsentanter fra både medier og spillesteder, når der skal findes svar og løsninger på de mange spørgsmål og udfordringer.

Efter debatten vil nogle af de bands, der kan komme til at kæmpe med genresnobberiet i fremtiden, trykke den af på BETAs scene til W.O.A battle, hvor fire danske up-coming metalnavne er klar til at vise deres værd.

Det er Sons of Death Valley, Mushroom Cloud, The Vision Ablaze og Necrosis.

Aftenen sluttes af med et af de bands, der har prøvet det meste - nemlig Hatesphere. Vil du gerne vide noget mere om metalgenren i Danmark, så kom og deltag i debatten, der finder sted lørdag 19. april på BETA fra kl. 16 – 18, og der er gratis adgang.

Tilføj kommentar