To bands med tidligere Megadeth medlemmer er nu en realitet

Megadeth på picture discs

Megadeth oplever i øjeblikket noget nær nedsmeltning efter at to medlemmer, inden for en dramatisk uge, forlod bandet. Men i kølvandet er hele to bands med tidligere Megadeth medlemmer nu på vej. Alt er endnu på tegnebrættet, men det ligner at 2015 bliver et år hvor Megadeth kommer til at spille en stor rolle i nyhedsstrømmen. 

Chris Broderick og Shawn Drover, som netop har forladt Megadeth forsætter samarbejdet, og har nu fundet sammen med ex-Scar the Martyr forsanger Henry Derek Bonner. De tre planlægger et kommende album.

Men det er ikke det eneste ex-Megadeth band som er i omløb. Tre andre tidligere medlemmer af Megadeth er også i gang med at danner nu et nyt band, og har allerede seks sange parat. Læs nyheden her...

De tre medlemmer er Guitarist Chris Poland som var med på Megadeths to første albums, "Killing Is My Business... And Business Is Good!" (1985) og "Peace Sells... But Who's Buying?" (1986). Trommeslager Nick Menza som var en del af Megadeth i perioden fra 1989 til 1998 - og blandt andet med på Megadeths måske største kunstneriske succes "Rust In Peace".
Endelig er det bassisten James Lomenzo, som var en del af Megadeths lineup fra 2006 til 2009, og dermed afløser for Dave Ellefson på udgivelserne "United Abominations" (2007) og "Endgame" (2009). Til trods for de mange Megadeth udgivelser, som de tre har været en del af, har de ikke medvirket på samme Megadeth album. 

Derudover er bandet Megadeth med Dave Mustaine og David Ellefson stadig aktive og har tidligere annonceret, at et album skulle være på vej. Det var dog før Chris Broderick og Shawn Drover meldte deres afgang. Men ifølge David Ellefson er alle muligheder stadig åbne, og de 2* Dave vil forsætte som et band. 

Kommentarer (1)

Kral

Fedeste Megadeth video, men

Fedeste Megadeth video, men det må være en extended version, har ikke set de første 10 sek før :-)