Artillery udgiver nyt album i år

Artillery Artillery blev dannet i Taastrup tilbage i 1982 af Michael og Morten Stutzer. Artillery er blandt Europas ældste og vigtigste eksponenter for thrash metal.

De danske thrash legender i Artillery er på vej med et nyt album. Bandet begynder indspilningen i Medley Studios med producer Søren Andersen den 2. august, og er dermed på vej med en opfølger for den kritikerroste "Legions" fra 2013. Endnu har albummet ikke et navn, men sangtitlerne "Cosmic Brain", "Deity Machine" og "Sin Of Innocence" er allerede lækket. Med lidt held udkommer albummet i slutningen af 2015. 

Før bandet går i studiet er Artillery på deres første US tourné som hovednavn med følgeskab af Striker, VX36, Potential Threat og Dahlmers Realm. Bagefter venter endnu en tourné, hvor drengene fra Tåstrup skal til Kina - for første gang. 

Guitarist Michael Stutzer udtaler: "Artillery er stolte af at vende tilbage til vores første tourné i USA som hovednavn, og kan ikke vente med at kommer til Kina for første gang. Vi ser frem til at spille sange fra vores seneste album, 'Legions', sammen! med gamle klassikere fra "Terror Squad" og "Khomaniac!"