No Sign of Life

No Sign of Life

I anledning af No Sign of Life’s nyeste udgivelse, som heavymetal.dk anmeldte tilbage i december sidste år, så har vi grebet fat i bandet og stillet et par enkelte spørgsmål ang. deres skive.

No Sign of Life

Udført af MikaelHE

Først, tak for muligheden for dette interview.
Embrace Your Demons blev anmeldt i december på Heavymetal.dk og modtog 90%.
Her følger nogle spørgsmål til jeres udgivelse.

Til at begynde med, kan du introducere dig selv til vores læsere på Heavymetal.dk?

Hallo! Jeg er Elmeri Ström, trommerslageren i NO SIGN OF LIFE.

Kan du give os en kort tur af albummet Embrace Your Demons? Er der et specielt tema gennem albummet?

Altså, da vi først kom i gang med skriveprocessen af det nye album, tænkte vi ikke lige på nogen specielle temaer omkring det. Men, Antti (vokal) trak et løst tekstmæssigt tema ind omkring indre dæmoner, og de ting han tænkte der var galt i denne verden, og det bandt ligesom pakken sammen. Albummet i sig selv, er et musikalsk 1000-briks puslespil; ikke alle forstår det, dog er det lavet for alle til at forstå.

Hvad var jeres inspiration for albummet?

Vores inspiration for albummet reflekterede over vores liv dengang. Det var næsten som en sjælesøgning for os virkelig, alle var i forskellige stadier i deres personlige liv, og du kan hører det som en mangfoldighed af stemninger på albummet.

Hvordan er albummet blevet modtaget rundt om i verdenen ind til videre?

Jeg tror ikke jeg lyver når jeg siger, vi stadig er et navn i undergrunden, men virkningen på publikummet med Embrace Your Demons var været voksende siden udgivelsen. Nye fans finder os hver dag, og det er altid en fornøjelse at se.

Hvad var de største udfordringer ved albummet?

De største udfordringer kom, da vi skulle indspille guitarer. Ja helt sikkert, vi havde nogle forfærdelige tekniske problemer, og endnu værre, og vores guitarister var begge ikke helt med gennem sessionerne. Men, at overkomme den slags udfordringer har fået os til at føle endnu stærkere. Så jeg vil sige vi lærte en ting eller to.

Embrace Your Demons er ikke så mørkt og kaotisk som jeres debut album. Hvorfor skiftede i retning på dette album?

Måske var vi mere kaotiske og mørke personer, mens vi skrev vores debut album. Hvem ved, mennesker forandrer sig og vi som band presser altid os selv videre, og leder efter den ultimative sandhed omkring lyden af No Sign Of Life. Man ved aldrig hvad man kan forvente fra os på næste album.

Kan vi forvente at mere fra No Sign Of Life i den nærmeste fremtid? Er I allerede nu begyndt at gøre tanker om det næste album og kan du fortælle os om det?

Hvis jeg fortalte dig det, måtte jeg være nødt til at dræbe dig. Så, lad forestille os at du aldrig stillede det spørgsmål.

Hvad med tour i Danmark?

Helt sikkert, det er en genial idé! Hvis vi kunne vælge ville vi turnere kloden konstant. Og vi er bestemte på at den dag skal komme. Lad os sige det er Danmark så, der vil starte vores tour.

Er der noget du kunne tænke dig at fortælle vores læsere på heavymetal.dk?

Bered jer selv, No Sign Of Life er på vej.

Tak for din tid og held og lykke med det nye album.

Tusind tak. Det var en fornøjelse.

Tilføj kommentar