Highway to Hell - Nakkeknaekker før-Copenhell interview

Highway to Hell af Claus Westh Ljørring Highway to Hell af Claus Westh Ljørring

Dette er andet afsnit af vores nye mini-repotageserie, ”Highway to Hell”, hvor vi har taget en snak med nogle af de unge gutter i danske Nakkeknaekker.

Vi har gennem årene set en række danske bands levere enestående koncerter, som vil stå stærkt i vores hukommelse for evigt. Det er typisk en meget stor oplevelse for danske bands, når de får deres debut på Copenhell. Vi har derfor sat et særligt spot på denne debutoplevelse med vores nye mini-reportageserie "Highway to Hell”

I denne mini-reportageserie følger vi tre danske bands’ debuter på Copenhell på helt tæt hånd: Plaguemace, Persecutor og Nakkeknækker. Vi snakker med dem før og efter Copenhell, og på selve Copenhell laver vi anmeldelser af koncerterne med store flotte billedserier, hvor man virkelig kan se, hvordan det hele udspillede sig.

Vi har i vores interviews før Copenhell snakket med Plaguemace, Persecutor og Nakkeknækker om, hvad de er for nogle størrelser, og hvad man kan forvente af dem på årets udgave af Copenhell. Så hvis du også er nysgerig på det, så tjek vores interviews. Det kan også være du nysgerrig på, hvordan man lander en booking på Copenhell eller hvor meget indflydelse et band egentligt selv har på valg af scene og tidspunkt, og hvor meget forberedelse der lægges i det særlige show. Alt dette kommer vi bagom i disse første interviews, hvor I får et indblik i, hvorfor Copenhell er så vigtig for de danske bands - særligt dem som har deres debut!

I dette andet før-Copenhell interview er det Nakkeknaekker fra Silkeborg, vi har taget en snak med. Interviewet fandt sted den 1. april 2024 på Radar i Aarhus, hvor bandet spillede deres eneste danske show på deres store Europa-turné, hvor de sammen med Plaguemace var support for Crypta.