Uli Jon Roth - Under A Dark Sky

Under A Dark Sky

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Hard rock, Rock
Spilletid:63:35
Antal numre:10

Officiel vurdering: 3/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Klassisk musik møder Opera - møder en mand med sin guitar, som han er hamrende god til at bruge - møder en masse andet! Det er hvad "Under A Dark Sky" er, men kan man bruge det til noget?

Ja, hvis du har brug for at komme væk fra metal verdenen, som til tider kan virke så hamrende ensformlig. "Under A Dark Sky" er et meget anderledes og specielt album og jeg må sige jeg har et ambivalent tilholdsforhold til skiven. Jeg syntes numrerne er hamrende velspillet og de klassiske elementer er skide gode og smukke... Men gør det skiven god og er det metal?

Jeg må nok sige nej tak herfra. Herren spiller jo skide godt på sin guitar, ingen tvivl der, men det fangede mig slet ikke. Syntes det virkede små kedeligt og lidt intetsigende til tider. Havde lyst til at skifte musik under alle 63.35 minutter skiven varede og det ikke et godt tegn. Jeg manglede lidt eksplosivitet. Noget aggressivitet. Manglede noget Heavy Metal. Havde dette ikke været en Heavy Metal side, så havde min karakter nok set anderledes ud, men det er det nu engang.

Imusic

Tilføj kommentar