Springtime
UFO - Showtime

Showtime

/ Target Group · Udkom

Type:DVD
Genrer:Hard rock, Rock
Spilletid:120:00
Antal numre:16

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Denne dobbelt-DVD fra de britiske rockgamlinge er, til trods for bandets utallige live udgivelser, det første videomateriale de har udgivet i mange år.

Første DVD består, foruden en kort "making of" (på tysk) og et lidet ophidsende slideshow med billeder af bandet, af koncerten i Wilhelmshaveh - selvsamme koncert som kan forefindes på CD udgivelsen af Showtime.

Lyden er god på koncertdelen, men der er ikke meget sceneshow eller spænding i løbet af den gode halvanden time, koncerten varer. Den energi, der udvises af vokalist Phil Mogg og den nytilkomne guitarist Vinnie Moore modvirkes fuldstændig af en særdeles stenet Pete Way, der ser ud som om han har fået alt for meget af det ene eller det andet, og på et tidspunkt går så vidt som til at lægge sig ned på scenen.

Den anden DVD består af den nærmest obligatoriske, men dog ganske underholdende samling af små anekdoter fra bandets lange historie samt et besøg i bandets studie og tourbus.

Alt i alt må Showtime DVD'en ligesom CD udgivelsen siges at være et velproduceret stykke håndværk, men ikke synderligt interessant med mindre man er fan af UFO.

Imusic

Tilføj kommentar