Springtime
Trelldom - Til Minne...

Til Minne...

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Black metal
Spilletid:39:07
Antal numre:8

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Jeg har aldrig været nogen stor fan af Gorgoroth, og må indrømme at jeg ikke havde de store forventninger til den voldelige frontmand Ghaals sideprojekt Trelldom. Trelldom har eksisteret siden 1992, og har med Til Minne kun udgivet tre albums i den tid.

Som man måske kan forvente har vi her at gøre med old school black metal så grumset og ondt som kun djævletilbedende nordmænd kan fremføre det. Bassen er praktisk talt væk, og guitar og trommer dundrer afsted i et væld uden meget variation igennem de enkelte numre. Alle tiders hvis man er helt vild med gammel black, men måske lidt ensformigt for os almindelige dødelige. Ghaal, derimod, udfører en ren stjernepræstation - han demonstrerer hele sit vokal-repertoire fra skingre skrig, den typiske hvæsende black metal vokal til dyster mumlen og en hostende rallen.

Den endegyldige dom her må være, at der er er tale om en veludført, men generelt noget uinspirerende omgang black metal, der nok burde have haft lidt mere at byde på end Ghaals vokal for at kunne lokke fans af genren til at sætte noget andet på end deres gamle Darkthrone skiver.

Imusic

Kommentarer (2)

Nile

Indlæg: 10

Jeg synes den fortjener et

Jeg synes den fortjener et skull mere, nej faktisk to, for det er sgu en fed black metal skive. Personligt synes jeg variation faktisk er god, i forhold til så mange andre black metal bands.

Trelldom viser efter min mening hvordan rigtig black metal skal lyde!! Og de gør det Satans godt!

\m/ ò_ó \m/

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

Tjo, den kunne nok godt have

Tjo, den kunne nok godt have trukket en enkelt hovedskal mere herfra. Når jeg er lidt i tvivl plejer jeg altid at trække mod midten, altså i dette tilfælde 6 frem for 7.

Tilføj kommentar