Totenmond - TonbergUrtad

TonbergUrtad

/ VME · Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Hardcore
Spilletid:42:52
Antal numre:10

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Totenmond fra Tyskland spiller musik i en klasse for sig selv. God gammel død-trash-punk med mere. Til tider minder musikken faktisk, synes jeg, meget om Sepultura i omkring "Morbid Vision" og "Beneath The Remains" tiden. Dog har det ikke den samme charme, idet det for det første er nogen tid siden, disse udgivelser er produceret og for det andet synger forsangeren Pazzer på tysk.

Sangene er meget lige ud af landevejen, måske endda en smule for meget. Skiven bliver meget hurtigt ensformig, og man bliver hurtig træt af at høre sangeren med hans halvhjertede skrig/growl på tysk. Jeg vil ikke sige, der ikke er lyspunkter på skiven, for der er enkelte passager, som jeg synes rigtig godt om, men kigger man samlet på de 10 numre, der her er præsteret på deres nu syvende udgivelse, er jeg ikke imponeret.

Det skal ikke undre mig, at der er en stor opbakning for Totenmond, når man tænker på hvor mange tyske metalhoveder der findes, og de har det med at støtte sådanne "projekter", som jeg har stor respekt for.