Threat Signal - Vigilance

Vigilance

/ Warner Music Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Melodisk Death Metal, Metalcore
Spilletid:54.46
Antal numre:13

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: 5/10 baseret på 1 stemme.

“Vigilance" er lyden af moderne nutidig metal og alt hvad dette indebærer – masser af staccato-riffs, lidt metalcore, lidt svenskerdød og råbe-vokal blandet med nogle forsøg på en mere melodisk tilgang. Hele herligheden er pakket ind i en letfordøjelig, hvilket ikke mindst skyldes brugen af keyboards, og poleret professionel produktion.

Især med nummeret “Through My Eyes" lykkes det Threat Signal at diske op med nogle genkendelige ideer og melodier, men disse sange er desværre i undertal på "Vigilance". For ofte er der tale om for enslydende sange, skønt der er masser af punch på "Vigilance" som helhed, og Threat Signal formår simpelthen ikke at veksle deres udtryk nok til, at man som lytter kan adskille numrene fra hinanden – det er især tydeligt på den sidste halvdel af "Vigilance".

Stilmæssigt lyder Threat Signal på dette album som en blanding af Fear Factory, Chimaira (om end i en light-udgave) og Soilwork – desværre er det som oftest originalerne som træder frem i hukommelsen, når man gi’r "Vigilance" et lyt. Fremførelsen af musikken kan der ikke sættes en finger på, men i løbet af den lille time "Vigilance" varer, når Threat Signal at gentage sig selv for mange gange til at det bliver rigtig interessant.