Terminate - Ascending To Red Heavens

Ascending To Red Heavens

· Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Antal numre:9

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Old School Death Metal ødelægges af elendig produktion

I marts 2011 udgav Terminate demoen Rotten Dead Mass. Nu er de på banen med deres første album i fuld længde; Ascending to Red Heavens, og det kunne have været ganske fint, hvis produktion og materiale havde været mere gennemarbejdet.

John Porada (guitar/vokal) og Jim Smith (trommer) er mændene bag Chicago-bandet Terminate. Det er god gammeldags death metal uden så mange dikkedarer. Ni numre bliver braget af på 34 minutter, hvor man undervejs rives med af Poradas glimrende vokal og Smiths energiske Dave Lombardo-inspirerede trommer. "Demonic Instinct" og "Rotten Dead Mass" skiller sig ud som absolutte lyspunkter. De har rå energi, eksekveret lige på og hårdt, og som resten af pladen, buldrer de lige ud ad landevejen uden for meget pjat og lir.

Det kunne være blevet til en del pæne kranier på skalaen, havde produktionen bare været stærkere. Meget stærkere!! Ascending to Red Heavens lyder som noget, der er optaget på en mobiltelefon hjemme i mor og fars kælder. Havde man brugt lidt mere tid og kræfter på at skrue lidt på knapperne, havde oplevelsen af denne ellers udmærkede plade været en hel del bedre. Lilletrommen lyder næsten som en tom malerspand med bunden i vejret, og guitaren er så skrabet og knitrende, at nuancerne forsvinder når de dybe toner skal spilles. Rigtig ærgerligt! For hvis dét havde været på plads, samt materialet havde været mere gennemarbejdet, så var Terminate sluppet en del bedre afsted med et album, der bestemt besidder en masse kvaliteter.

Tracklist

  1. Answered In Lead
  2. Demonic Instinct
  3. Numb
  4. Rotten Dead Mass
  5. The Savage Silence
  6. Chainsaw Omega
  7. Ascending To Red Heavens
  8. Blind Leading the Blind
  9. Iron Supremacy

Tilføj kommentar