Sunstorm - Emotional Fire

Emotional Fire

· Udkom

Type:Album
Genrer:Hard rock, Rock
Antal numre:11

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Sunstorm, hvis centrale medlem er ingen ringere end Joe Lynn Turner - kendt fra Deep Purple -, er parate med deres album nummer tre.

Som forventet bydes der på amerikansk radiovenlig hard rock med masser af AOR-appeal, melodi og ballader. Mange af numrene er egentligt slet ikke så ringe. Der er god gang i dem, og de er meget fængende. Selvom keyboards, genren tro, er en integreret del af lydbilledet, er guitaren heldigvis det centrale instrument, og der bydes på masser af pumpende og opløftende riffs. Joe Lynn Turner er stadig en fremragende sanger, og han leverer varen i stor stil på denne skive. Hans stemmer bærer de fængende omkvæd fortrineligt, og selv i balladerne formår han at bidrage med masser af power.

Som sagt er der tale om radiovenlig AOR-baseret hard rock, og dette betyder, at der, til trods for de rockede elementer, også er masser af elementer, der måske er for kommercielle eller sukkersøde for nogle metalhoveder.

Jeg vil dog sige, at man i denne skive har en udgivelse, der i hvert fald kan dække ens basale rock-behov, og som man samtidigt kan dele med resten af familien. Den slags er vi jo nogle gamle høveder, der sætter pris på.