Statement - Monsters

Monsters

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Hard rock
Antal numre:13

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Så er der et super fedt debutalbum på gaden fra danske Statement!

Introduktion

Statement, der så dagens lys i 2005, er et dansk Hard Rock band, der bl.a. består af fem garvede musikere, der er tidligere medlemmer af bands som bl.a. Pilgrimz, Sode og Drab. På trods af, at de fem gutter tidligere har bevæget sig inden for de mere ekstreme genrer, har de nu sammen taget hul på en god gang Hard Rock, og de er hver især inspireret af bands som Metallica, Black Sabbath, Scorpions og Led Zeppelin.

Gennemgang

Monsters er bandets debutalbum, der udkom 17.03.2014 via Mighty Music. Albummet er indspillet i Fastbeat Studio, København og Tue Madsen har lagt hånd på mix og mastering + indspilning af vokal, i Antfarm studiet, Århus. Monsters består af 13 numre, der strækker sig over i alt 59 minutter. Albummet byder på melodiske og groovy numre, og Statement leverer både hårdtslående numre med fart over feltet, som f.eks. titelnummeret, "Monsters", eller nummeret "Another Stage", hvor der er masser af bid og "bad ass". Desuden formår Statement at skrue ret catchy, og en smule ballade-agtige numre sammen, som f.eks. "Say Hello" eller "Crawling", der begge har rigtig god melodi og ret "sing along"-agtige og iørefaldende omkvæd. Det er utrolig behageligt at lytte til instrumenterne, og både bas, trommer og guitar shiner virkelig på Monsters. Jannick Brochdorf's kraftfulde og sprøde vokal passer også perfekt til bandets stil, og de øvrige bandmedlemmer kommer jævnligt på banen med rigtig fede vokaler og korsang, hvilket fungerer perfekt og giver et lækkert touch til de forskellige numre. Generelt for albummet må jeg sige, at lyden er helt fantastisk og fængende – Der er gjort et super godt stykke arbejde på alle fronter!

Konklusion

Min konklusion er helt klokkeklar - Statement har leveret et debutalbum af første klasse! Monsters er et lækkert album, med masser af fart på og lækker sound. Gutterne bag Statement er dygtige og erfarne musikere, og det lyder som om at de i bandet har fundet et rigtig godt match i hinanden. Kvaliteten er i top, både musikalsk og lydmæssigt, og jeg kan ikke andet end at anbefale jer at tage et lyt til Statement's debutalbum, Monsters!

Tag et lyt til nummeret Keep You Alive her: )