Six Feet Under - Death Rituals

Death Rituals

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Death metal
Spilletid:49:06
Antal numre:13

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 5 stemmer.

Enhver præsentation af Tampagruppen Six Feet Under er total overflødig, så lad os springe direkte ud i anmeldelsen af deres seneste skive, "Death Rituals".

Dette er andet album på 2 år fra gruppen, og når det sker, plejer jeg at tænke "hastværk". Six Feet Under har dog aldrig slået mig som et band der arbejder længe i studiet og finpudser hver en detalje. Musikken på albummet er simpel, groovy, langsom dødsmetal. Death n Roll kalder nogle genren. Tunge nedstemte guitarer og Chris Barnes onde, onde vokal. Her er alt som det plejer at være, ihvertfald ved første gennemlytning. Men hvis man går lidt i detaljer, lyder Chris Barnes faktisk som en træt gammel mand, flere steder, i stedet for den dæmoniske mand som vi plejer at høre. Måske for lidt studietid til vokalen? Er den blevet hastet igennem? Jeg ved det ikke, men noget kunne tyde på at Death Rituals ville have haft godt af at blive arbejdet lidt mere med. Melodierne på skiven fænger aldrig helt, selvom jeg flere gange sidder og nikker med hovedet og tapper med foden. Blandt andet til "Seed Of Filth" , "Death By Machete" og til covernummeret, Mötley Crües "Bastard" fra det legendariske album Shout At The Devil fra 1983. Men helt ærligt? Nikker med hovedet og tapper med foden? Dette er ikke Prince og burde give en større reaktion. Det gør det desværre ikke, og albummet må nøjes med 5 kranier fra mig.

Kommentarer (2)

Swepman

Indlæg: 27

Først, hvorfor gir du det så

Først, hvorfor gir du det så kun 4 ;)

Da det helt åbentlyst handler om smagssag skriver jeg lige min egen anmeldelse:

Six Feet Under er et af mine absolut favoritbands. Hvor en masse folk ynder at kritisere SFU for deres realativt simple musik, går jeg mod strømmen og glæder mig over at de viser igen og igen at de kan det der med at skabe tracks der bare holder 100%. Simpelt eller ej. Death Ritual er ingen undtagelse, albummet rykker langt ind i helvede og det er mig uforståeligt at de i den grad formår at ramme plet gang på gang. Chris Barnes har genrens mest varieret og brutale vokal, hans skrig nærmest niver i een - fuck det er fedt! Death Ritual er på højde med classic'ere som Warpath, Alive And Dead og Bringer Of Blood. Det rykker jo voldsomt, og hvor er det dog langtidsholdbart. Sådan skal det gøres!

10/10

Swepman gav Six Feet Under - Death Rituals 10/10.

metalfreak

Tidligere anmelder

Indlæg: 27

det er afgjort et spørgsmål

det er afgjort et spørgsmål om smag. jeg ville personligt ikke give dette album 4 skaller, men der imod 7. det kan godt være at det er simpelt. men det er afgjort et godt album, med nogle få fejl her og der. men hvis man er SFU fan så er det det værd!! fed lyd.

metalfreak gav Six Feet Under - Death Rituals 7/10.