Scar the Martyr - Scar the Martyr

Scar the Martyr

· Udkom

Type:Album
Genre:Industrial metal
Spilletid:74.12
Antal numre:14

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Så er der ørekræs fra ex-Slipknot trommeslager Joey Jordison's nye band, Scar The Martyr!

Joey Jordison, der er kendt som tidligere trommeslager og sangskriver i bandet Slipknot, er manden bag bandet Scar The Martyr, der så dagens lys i starten af 2013. Ud over Joey Jordison på trommer, består bandet af guitarist Jed Simon(Ex-Strapping Young Lad), guitarist Kris Norris(Ex-Darkest Hour), bassist Kyle Kokiel(Ex-In This Moment), keyboardspiller Joey Blush(Blush Response) og sanger Henry Derek. Scar The Martyr leverer melodisk Industrial metal med fed vokal. De har udgivet debut albummet, Scar The Martyr, der udkom oktober 2013.

Gennemgang

Albummet Scar The Martyr består af 14 numre, der strækker sig over i alt 74 minutter. Albummet udgives via Roadrunner Records og er produceret af Rhys Fulber (Fear Factory/Paradise Lost). Lyden på albummet er rigtig lækker, og det er især trommer og bas, der trænger igennem og fylder. Henry Derek har en super fed vokal – Både den rene og den aggressive og sprøde. Numrene har både tunge riffs, aggressive toner og masser af god melodi. Der er flere, som f.eks. "Prayer For The Prey", hvor også vokal og kor nærmest fungerer som instrumenter. Scar The Martyr formår at skyde lækre instrumentale finurligheder ind, som på bl.a. "Last Night On Earth", hvor man nærmest ryger i en form for ekstase, der udløses af de dybe, kontinuerlige basgange og guitar riffs, keyboard sounds, piftet op med den hypnotiserende vokal. Albummet byder på numre, hvor der er mest fokus på den rene vokal, musikken er harmonisk og melodisk og nummeret er mere ballade-agtigt, som f.eks. "Soul Disintegration" og "Cruel Ocean". Selvfølgelig er der også numre på albummet, hvor vi er ude i tung bas, hård guitar og aggressiv vokal, så der er en god afveksling og det skifter meget mellem de hårdere toner og de harmoniske melodier. Alt i alt en rigtig spændende og harmonisk udgivelse, med en perfekt sanger i front!

Konklusion

Jeg har aldrig brudt mig specielt om Slipknot – Men Scar The Martyr er absolut ikke tosset! Henry Derek leverer en rigtig fed vokal, og det er nogle super dygtige musikere, der swinger fantastisk godt sammen. Scar The Martyr kan ikke andet end at blive en succes, medmindre bandet drukner i negativ "De lyder som Slipknot"-omtale, og dødsdømmes på forhånd. Men uanset om du er til musik som Slipknot eller ej, kan jeg kun anbefale, at du tager et lyt til Scar The Martyr!

Tag et lyt til nummeret Blood Host her:

Tilføj kommentar