Riverside - Second Life Syndrome

Second Life Syndrome

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Prog rock, Prog metal
Spilletid:63:34
Antal numre:9

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Så er de progressive polakker på banen med deres andet album, og endnu engang er der tale om veludført atmosfærisk drømmende metalrock, som kun et fåtal givetvis vil finde interesse i. Det er nu ikke fordi at Riverside spiller specielt kompliceret, og ej heller fordi deres melodier er svære at forstå, men hele den stemning de opbygger albummet igennem, vidner om et band der har en anderledes tilgang til det kompositoriske.

Dette er med andre ord ikke et band der lefler for den lette melodi, men er derimod et band, som kræver noget af sig selv og lytteren. "Second Life Syndrome" er andet skridt i den lyriske trilogi de påbegyndte, med deres debut "Out Of Myself" og som, overordnet set, handler om en mands søgen efter livets mening. Dette koncept afsluttes på bandets næste album, så mon ikke vi allerede nu har en idé om, hvor det også musikalsk bærer hen af næste gang. Guitarist Piotr Grudzinski løfter opgaven med lige dele opfindsomhed og føling, så fandt du derfor glæde ved bandets debut, bør du uden tvivl erhverve dig "Second Life Syndrome", da den smagfulde progressivitet herpå, binder dig ind i en organisk verden af nærværende vellyd.

Tracklist

  1. After (3:31)
  2. Volte-Face (8:40)
  3. Conceiving You (3:40)
  4. Second Life Syndrome (15:40)
  5. Artificial Smile (5:27)
  6. I Turned You Down (4:34)
  7. Reality Dream III (5:01)
  8. Dance with the Shadow (11:38)
  9. Before (5:23)

Kommentarer (5)

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

se DET her er en fed skive..

se DET her er en fed skive.. godt nok ikke super metal, nok mere rock men det er FED FED rock... super stemningsfyldt og gennemført.. 100% herfra og gid de kom til DK!!!

progege

Indlæg: 14

Enig - den er superfed sent

Enig - den er superfed sent på aftenen ...... eller tidligt om morgenen ....... eller hvis man sidder i bilen. Og man kan jo ikke svinge garnet HELE tiden.

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

Kan jo kun tilslutte mig

Kan jo kun tilslutte mig Witchstar og Progege's kommentar... fandt atter skiven frem fra gemmeren efter Jeres respons. Og jo, denne skive holder sgu rgtigt godt. Fed drømmende metal/rock, som jeg brugte som lydspor mens jeg gik og nørklede med sager i mit nye hjem. Den er også pissegod at lytte til når man lige tager en slapper på sofaen..

MGS

MGS

Tidligere anmelder

Indlæg: 180

@3: Havde denne nørklen med

@3: Havde denne nørklen med nye sager mon noget at gøre med en rød sofa?

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

Tjo, rød er jo bare min farve

Tjo, rød er jo bare min farve..så lidt er der da om det. Tro mig, møblerne ER indviet hehe :-)
Ufatteligt hvad man kan slippe afsted med, bare pga. lidt drengede (og til tider direkte) charme...

Tilføj kommentar