Quest of Aidance - Misanthropic Propaganda

Misanthropic Propaganda

· Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Antal numre:14

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Svensk død - ikke uden kvaliteter

Quest of Aidance er et svensk deathgrind/dødsmetal band grundlagt af Christian Älvestam (Miseration, Unmoored, ex-Scar Symmetry) og Christian Lundgren (Miseration, Carnalized). Daniel "Daaz" Valström er på vokal. Det er nogle erfarne herrer med erfaring fra mange lignende bands. Bandet blev dannet i 2004, og har tidligere udgivet en demo og 2 EP’er. Misanthropic Propaganda er Quest Of Aidance første fuld længde album.

Gennemgang

Quest of Aidance har udviklet sig fra rent growl, i de tidligere udspil, til mere hardcore lignende sang og det klæder bestemt deres musik. Derudover kendetegnes deres musik af dobbelt slag på stortrommerne, ret komplekst guitarspil, krydret med lidt synth. Der er fuld power på hele vejen… pånær når der trækkes i håndbremsen og der serveres de, for genren, sædvanlige instrumentale intermezzo numre.

Konklusion

Problemet med Misanthropic Propaganda er at numrene fungerer ok hver for sig, men sammen er det ret ensformigt. Hvis du lander midt i et nummer, skal du virkelig høre godt efter for at finde ud af, hvad der adskiller dette fra det forrige. Noget andet er at de instrumentale mellemspil er mildest talt uinteressante.. ja rent spild af sampling.

Alt i alt et udspil der måske ikke burde have været fuld længde, men de enkelte numre har bestemt en vis kvalitet og for ægte "død" fans er der helt sikkert noget at komme efter.

Nedenstående video viser fint det halsbrækkende tempo, der er på de fleste af numrene.

Tracklist

 1. A New Storm Rising (Instrumental)
 2. Seething Voids
 3. Deadly Viral Strain
 4. To No Avail
 5. Section 34
 6. Anyx
 7. Dimout
 8. Sothis Allegro (Instrumental)
 9. Red Dust
 10. Spawnlayer
 11. Sirian Breed
 12. Like Shadowing Suns
 13. The 5th Column
 14. Doom Reactor

Tilføj kommentar