Pro-Pain - 20 Years Of Hardcore

20 Years Of Hardcore

· Udkom

Type:Album
Genrer:Hardcore, Thrash metal
Antal numre:23

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det amerikanske hardcore/thrash-band Pro-Pain inviterer dig hermed til at fejre deres 20 årige karriere sammen med dem på kompilationen "20 Years of Hardcore".

Skiven er lidt af en blandet omgang, hvor de første fire numre er originale numre, der ikke er blevet udgivet før, og de næste fire er 2011-genindspilninger af gamle numre. Derudover er der et enkelt covernummer af Die Böhse Onkelz' "Keine Amnestie für MTV", og så er resten live materiale. Derudover følger der også en live-DVD med, som jeg ikke har set, da den ikke fulgte med bandets promomateriale til denne udgivelse - men jeg tvivler ikke på, at den er guf for fans.

Stilen er fra ende til anden riffbaseret crossover, som udover at trække på hardcore punk og thrash metal, også er ganske groovy og til tider melodisk og nærmest rocket, og produktionen er veldefineret og tilføjer en dimension af tunghed til Pro-Pains numre.

De nye numre er solide og trækker nok mere på thrash, groove metal, og hård rock end på hardcore punk, hvor de genindspillede numre har mere hardcore punk over sig - dog stadig med fokus på groove - og den nye moderne lyd klæder dem fint. Live-numrene er faktisk ret godt produceret, og man glemmer næsten, at der er tale om live optagelser.

I det store hele er "20 Years of Hardcore" en ganske tilfredsstillende opsamling med lidt af hvert, og skal nok gøre fans af gruppen glade samt overvinde nye fans.

Tilføj kommentar