Primate - Draw Back a Stump

Draw Back a Stump

· Udkom

Type:Album
Genrer:Hardcore, Punk
Antal numre:10

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Primate fra Atlanta har netop udgivet deres debutalbum, Draw Back a Stump, en mini-LP med en spilletid på 20 minutter. Der er dog ikke tale om nybegyndere i faget, eftersom musikerne bag Primate er Brutal Truths forsanger Kevin Sharp, Bill Kelliher fra Mastodon, og yderligere tre gutter fra The Despised. Sammen, som Primate, spiller de en blanding af punk, grind og hardcore.

Der er ikke skyggen af noget som helst melodiøst på Draw Back a Stump. De 10 sange er hårde, brutale og hurtigt overstået – og Primates attitude er noget i stil med "… og vi er fucking ligeglade med om du kan lide det eller ej!". De fleste sange kører i punk-tempo, men "Silence of Violence" er et lidt mere Mastodon-agtigt nummer end de øvrige. Vokalen er for det meste lige så rå og brutal som musikken, men det lyder bare lidt for tit som om forsangeren skal til at brække sig – men det er jo en smagssag. Produktionsmæssigt er Draw Back a Stump også utroligt vellykket, især taget i betragtning af, at det er noget bandet selv har klaret.

Jeg har lidt svært med Primates Draw Back a Stump, netop fordi albummet er så blottet for melodiøse elementer som det er. Men igen, det er en smagssag, og jeg skal ikke lade det gå ud over de 7 kranier, som jeg egentlig synes at Primate fortjener. Både fordi de uden tvivl er dygtige musikere, og fordi man virkelig, på Draw Back a Stump, kan høre hvor mega fedt de har haft det med at indspille albummet. Er du fan af punk og grind er det her i hvert fald næsten et sikkert hit.

Tracklist

  1. Draw Back a Stump
  2. Global Division
  3. Hellbound
  4. Silence of Violence
  5. Drinking and Driving
  6. March of the Curmudgeon
  7. Wasted Youth
  8. Pride
  9. Get the Fuck off My Lawn
  10. Reform?

Tilføj kommentar