Crowpath - Red On Chrome

Red On Chrome

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Metalcore, Death metal
Spilletid:29:56
Antal numre:13

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

"Red On Chrome" ser endelig dagens lys i lille Danmark, og det var about damn time. Allerede da jeg stiftede bekendtskab med Crowpath på en 5" tilbage i 2002, var jeg udmærket klar over det store potentiale, der var i den svenske fortolkning af organiseret kaos og anarki.

Crowpath løfter simpelthen teknisk grind op på deres helt eget niveau, hvor ingen andre reelt set kan følge med – de optræder som gjaldt det livet. Vokalist Henrik Ivarssons vrælen, skrigen og råben lyder som var han i konstant pine og resten af bandet gør alt, hvad der er i deres magt for at understrege denne deliristiske stemning. Især trommespillet imponerer ved at være skræmmende behersket, mens det formår at lyde desorganiseret og særdeles løsnet. Der er i sandhed ikke mange såkaldte åndehuller på "Red On Chrome", men Crowpath har dog alligevel valgt at sætte farten lidt ned på titelnummeret, hvor svenskerne virkelig viser, at de også kan vække ærefrygt med lettet gaspedal. Produktionen er glimrende og lyden bliver aldrig mudret, hvilket er betagende når man tænker på hvor mange lag der er, og hvor meget der egentlig foregår i denne mur af lyd.

Kvaliteten er høj på "Red On Chrome" og det er svært at se, hvordan Crowpath nogensinde skulle kunne overgå denne udgivelse (det er i al fald ikke sket endnu). Det kunne dog være skægt at se bandet forfølge den stil, de udfører på titelnummeret, yderligere. "Red On Chrome" er jagende og grusom, og efter den halve time som albummet varer, vil du sidde tilbage paf og himmelfalden. Don't say I didn't warn you.

Imusic

Tilføj kommentar