Primal Fear - Unbreakable

Unbreakable

· Udkom

Type:Album
Genrer:Power metal, Heavy Metal
Antal numre:12

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det tyske band Primal Fear er lige nu aktuelle med deres nye plade som har fået titlen 'Unbreakable'

Efterfølgende går jeg langsomt igang med at sætte skiven i gang, den starter fint ud med en lille instrumental intro, som stille og roligt ligger op til det næste track der har fået titlen 'Strike'. Det slår hurtigt ud i en blanding af speed og power metal, massere af tempofyldte riffs, power vokal, soloer og alt det som hører med. Personligt kunne jeg nu godt have håbet på der var lidt mere end bare power i pladen, da det er begrænset hvor mange elementer der indføres. Man kan dog på ingen måde sige at de ikke forstår at spille power, for det gør de satme - og det har man jo også utallige beviser på, fra deres ældre udgivelser.

Det ændre dog ikke det faktum, at jeg savner noget i pladen, som kunne få mig til at sige: Hold da kæft, hvor har de udviklet sig. Jeg ved godt at det kan være svært for et gammelt band, som er inkarneret power-freaks, men det kunne være rart med en smule variation. Det er bare synd at se et band med så meget potentiale, som er fuldstændig hjernevasket af power-metal tonerne, fordi der er så mange ting der kunne pifte det her album op og gøre det unikt som bare fanden, da det bliver så kedeligt at høre på den samme lyd hele vejen igennem albummet.

Jeg er dog sikker på at hvis du er power metal fan, så vil du elske denne udgivelse. Det har intet at gøre med at de ikke kan finde ud af at spille, fordi det er én ting de kan. Det er bare så sørgeligt at utallige power metal udgivelse skal være så sammenspist og farveløst.