Nunslaughter - Christmassascre

Christmassascre

· Udkom

Type:EP
Genrer:Death metal, Death metal
Antal numre:4

Officiel vurdering: 3/10

Brugervurdering: 6/10 baseret på 1 stemme.

Fra Devil Metal til kliché Metal

Med titler som Jew Lie, Fucking Satan, Unholy Hell og Christmassacre, så siger det vist sig selv, Nunslaughter kan ikke lide kristendom eller andet form for religion (bortset fra måske satanisme). Nunslaughter har konstrueret numre som ’’I Hate Christians’’ og ’’Deathlehem’’, ren ondskab! De kalder deres genre for ’Devil Metal’, for ondt skal det jo være. De her en kolossal række af demoer, EP’er, live albums og nogle få fulde albums, så det er ikke fordi de bare døser den ud.

Nunslaughter har valgt at genudgive EP’enChristmassacre fra 2004 og ja, som titlen lyder, så er det, som trukket ud af næsen på selveste Satan. Selvom de kalder det for ’Devil Metal’ så er det mere over i noget Death-Blackmetal. Sange som ’’Deathlehem’’ og ’’Unholy Scriptures’’ holder virkeligt et fast tempo og enkelte rytmer, men som så meget andet death- og Blackmetal, så er Christmassacre alt for kliché fyldt. Ingen kreativitet, for banalt og på ingen måde avantgarde, man kan hører det så mange andre steder og de kommer til at lyde som så mange andre.

Christmassacre er ren ondskab og chaos, men de glemmer lidt musikken i sig selv. De kan ikke lave en sang uden at sige ’Satan’ mindst 20 gange og derfor bliver teksterne også lidt det samme. Jeg må så give dem en ting, for deres vokal kan man da forstå og det er sku dejligt. Men ligesom bandet Cross Up Yours, så glemmer Nunslaughter musikken og kommer til at gå for meget op i antireligiøsitet og satanisme.

Tracklist

  1. Deathlehem
  2. Unholy Scriptures
  3. Jewrusalem
  4. Uncliamed Cadaver

Kommentarer (4)

ponyovdoom

Tidligere anmelder

Indlæg: 5

Du kunne godt gå lidt mere

Du kunne godt gå lidt mere dybere i selve materialet frem for, at du blot fortæller om teksterne og det der med, "at det lyder som så mange andre". Du får det til at lyde som om, at du kun har hørt halvdelen af albummet og så fundet en masse baggrunds information frem til at fylde din anmeldelse imens du har lyttet på din egen favorit musik. Det hedder i øvrigt "sgu" og ikke "sku". Medmindre du mener sku som i skulle, men så ville sætningen stadig ingen mening have.. Og det staves kaos, ikke chaos.

Casper Ørvad Silber

Tidligere anmelder

Indlæg: 1

Angående stavefejl så er det

Angående stavefejl så er det fuldt ud, mig der har dummet sig.
Jeg har lyttet til albummet ret meget, også mens jeg skrev anmeldelsen, men det er lidt svært at få meget fylde på når det ikke falder ens interesse ind, men tak for kritikken, det kan man altid bruge. Jeg skal nok prøve at gå mere i dybden på materialet!

Time Signature

Time Signature

Tidligere anmelder

Indlæg: 65

Nu er der jo også kun fire

Nu er der jo også kun fire numre på skiven, så det er måske begrænset, hvad der er at sige om den - specielt, hvis det ikke lige er ens kop te. Jeg har selv hørt skiven og finder den ganske underholdende - både musik- og lyrikmæssigt.

ponyovdoom

Tidligere anmelder

Indlæg: 5

Du har helt ret, Time

Du har helt ret, Time Signature, den er ret kort. Så jeg beklager mit lille udbrud, men jeg er dog positivt overrasket over, hvor konstruktivt du ser på kritikken, Caspers. Det er fandeme god stil.

Tilføj kommentar