National Suicide - Massacre Elite

Massacre Elite

· Udkom

Type:Album
Antal numre:9

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Nationalt Selvmord i Overkill-version

JA! Bare JA! Hold da nu kaje, hvor kom de her italienere ind fra højre og væltede alt i deres nærhed! Fra det øjeblik, jeg hørte nummeret ”Take Me to the Dive Bar” på YouTube, var jeg fuldstændigt solgt! Det nummer lyder nærmest 100 % som gammelt Overkill, og sangeren Stefano Mini lyder som en karbonkopi af gode gamle Bobby Blitz: nasal og aggressiv som bare fanden! Og musisk er der også masser af lighedspunkter, for her er tale om 100 % uforfalsket old school thrash metal, der lyder som slutfirsernes helte! Her er ingen forsøg på at lave noget som helst originalt, genopfinde det ene eller det andet… Det er bare THRASH FULL SPEED!

Fængende? Tjek. Aggressivt? Tjek. Møghamrende fedt? I den grad tjek!

National Suicide har lige nøjagtigt 0 % originalitet i deres årer, men det betyder ikke det fjerneste. De fanger ånden fra 80’ernes thrash-scene og fortolker den på lige nøjagtigt en sådan måde, at jeg som gammelt thrash-hoved ganske enkelt ikke kan lade være med at lave lufttrommer eller synge med på omkvædene, hvilket mine kollegaer på kontoret har bemærket!!! Det hele spiller bare på den her skive – fra de overbevisende riffs til det relativt simple trommespil og de flænsende soloer. Og så må jeg bare erkende, at jeg er helt, helt solgt til vokalen, der lige giver dét ekstra til hele ballet!

Og kom så til Danmark!!!

National Suicides musik lyder i bund og grund som noget, der er skabt til at blive spillet live. Det er musik, der kan nydes med 100 øl og shots i blodet – altså superfestlig thrash metal, der med garanti vil kridte danseskoene hos moshers world wide! Så mit ønske er: Få National Suicide til DK på en eller anden festival… NU!

Tracklist

  1. DEATH ROLL
  2. I'M NOT A ZOMBIE (ANYMORE)
  3. MASSACRE ELITE
  4. OLD, WHITE AN' ITALIAN
  5. PISSHEAD
  6. TROUBLE AHEAD
  7. TAKE ME TO THE DIVE BAR
  8. UNFIT FOR THE ARMY
  9. WHAT D'YOU MEAN BY METAL