Fastkill - Bestial Thrashing Bulldozer

Bestial Thrashing Bulldozer

· Udkom

Type:Album
Genre:Thrash metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Sjældent støder man på et bandnavn og en pladetitel, der er så velvalgte som i dette tilfælde. Fastkill er et band fra Japan, og denne skive er deres 3. album.

Som man nok kan gætte, bydes der på en omgang thrash metal, og det er her, at bandets navn kommer ind i billedet. Deres navn er velvalgt, fordi de spiller hurtigt.

Meget hurtigt.

Stort set hver eneste sang består af uptempo bopti-bopti-trommer og ultrahurtige og aggressive guitar-riffs. Det går simpelthen hastigt over stok og sten (tænk Slayers gamle musik... men bare endnu hurtigere). En fed effekt i denne forbindelse er, at det virkeligt rykker, når Fastkill så endeligt sætter tempoet ned til nogle mere moshing-venlige stykker.

Modsat mange andre bands med samme fokus på tempo er Fastkill ikke kun i stand til at spille lynhurtigt men er også præcise og tight i deres udførelse af de aggressive numre, og der er ikke et gram sjusk at spore på skiven. Når dette er sagt, så tror jeg ikke, at det er et album, der appellerer til alle. Man skal virkeligt være glad for uptempo thrash for at kunne værdsætte skiven og den non-stop intensitet, der er fra start til slut. Toshio Komoros hysterisk skrigende vokal bliver nok også et ubehageligt bekendtskab for nogle. Personligt synes jeg dog, at både de vanvittige tempi og den hysteriske vokal er meget vellykede, og at de passer perfekt sammen.

Er man til old school thrash metal henad gammel Slayer eller Wehrmacht (du ved, dem der synger om hajer og bajere), så er der masser af gode oplevelser i vente på Bestial Thrashing Bulldozer. Det er et både intenst og hysterisk album, der har potentiale til at blive en thrash-klassiker (hvis der er nok, der kan holde ud at høre på vokalen).

Tracklist: 1. Kill Fast 2. In Thrash We Trust 3. Die in the Pentagram 4. Stench of Hell 5. Terminal Disease 6. Guillotine Attack 7. Toxic Tormentor 8. Endless Game (Nigarobo Cover) 9. Tortured Again 10. Merciless Onslaught

Hør de to første numre fra Bestial Thrashing Bulldozer her:

Tilføj kommentar