Mob Rules - Signs Of The Time - Live

Signs Of The Time - Live

/ Target Group · Udkom

Type:DVD
Genrer:Power metal, Melodisk Metal
Spilletid:75:00
Antal numre:22

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

I stedet for at lave et decideret livealbum, som er kutyme efter det 4-5. album, smider melodic rockerne fra Mob Rules istedet en live DVD/CD på gaden. Her er der heavy rock til både bilen og stuen, og det er fair nok da prisen er den samme som en alm. single DVD. Tyskerne spiller en best-of sætliste til deres releaseparty til sidste års "Among The Gods" udspil. Spilletiden på 75 min er lidt mager, men da der er en hel del bonusmateriale på den lille sølvfarvede er det ok. Bonuset består bl.a. af en Wacken Roadshow reportage samt interviews, en lille Mob Rules historie samt videoen til "Black Rain" samt andre småting. Mob Rules spiller en god blanding af de bedste numre fra deres karierre med hovedvægten lagt på den aktuelle studieplade. Stemningen blandt publikum og band er formidabel. Mob Rules leverer et fint live show, dog skal man lige tage i betragtning, at Mob Rules ikke er et band som spiller på et stadion, det er de simpelthen ikke store nok til, så det er begrænset hvad der er af ekstra gimmicks. Men alligevel en fin lille optræden fra dette udmærkede melodic metal band.

Kommentarer (2)

Ole Bach

Indlæg: 236

Mob Rules er helt sikkert et

Mob Rules er helt sikkert et fedt band og denne udgivelse viser dem som kanon musikere med nogle seje numre i ærmet. De måtte godt komme til Danmark og spille.

john-son

Indlæg: 6

konge dvd!!!

konge dvd!!!
De er fede live. Dvdén gir et billede af et lille preusser-band der vil noget.De kan noget ,de vil noget.De skriver virkelig gode numre.
Alt-i -alt flot indpakning + fede bonusting
total anbefalelsesværdig!!!

john-son