The Magnificent - The Magnificent

The Magnificent

· Udkom

Type:Album
Genre:Hard rock
Antal numre:12

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Af en eller anden grund kan man det der med rockmusik i Skandinavien - næsten uanset genre. Tag for eksempel det finsk-norske hardrock-bands The Magnificent er eponyme debutalbum.

Albummet byder på smagfuld, ren og strømline melodiøs hård rock, som er så fuld af melodi og catchiness at selv om man faktisk ikke kan lide albummet, så vil man helt sikker huske i hvert fald et eller to omkvæd. Der er tale om knald dygtige musikere, og guitar-fans kan se frem til mange flotte guitarsoloer, hvoraf mange er virkelig virtuøse. Vokalen er heller ikke mindre end imponerende, og sanger Michael Eriksen fra Circus Maximus er absolut et af albummets mange plusser.

Der er masser af referencer til AORs guldalder, og vi har med endnu en udgivelse at gøre, der kan konkurerre med mange af de bedste melodiske hardrock- og AOR-skiver fra 80'erne.

Uanset om du lytter til en massiv ballade som 'Angel' eller et riff-stærkt rocknummer som 'Cheated by Love' eller 'Satin and Lace', vil du, hvis du kan lide AOR, helt sikkert nyde dette pragtalbum.