Lakes - These Minutes

These Minutes

· Udkom

Type:Album
Genrer:Rock, Punk
Antal numre:9

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Lakes er et Metalcore band fra High Wycombe I London, England. Bandet har eksisteret siden 2010 og består af Daniel Norman (vokal), Dave Cookson (guitar og vokal), Jamey Hansford White (trommer), Andrew Kelly (bas) og Darren Cooper (guitar). Lakes har nu udgivet deres debut album These Minutes som jeg har lyttet igennem.

Albummet ligger ud med nummeret ''Silence'', et instrumentalt nummer med en masse sweep picking guitarspil og en smule tilføjede effekter, en egentlig ok åbning på albummet. Det næste nummer ''Farwell To Shadows'' er også et ok nummer. Nummeret er fyldt med dybe growls og skrig, lidt lig Heaven Shall Burn, dog langt fra ligeså godt. Guitar spillet er lidt langsommere end traditionelt Metalcore, akkompagneret af en dyb bas og et også langsomt tromme spil. En ok sang men ikke noget specielt. Det næste nummer ''i'' falder dog ikke rigtigt i min smag, her er tale om endnu et instrumentalt nummer blandet med techno. Generelt kunne albummet godt have været forruden så mange instrumentale numre, da det ikke er det Lakes syntes at være bedst til at lave. De virker til at være meget bedre til at lave mere tunge og traditionelle Metalcore sange som fx ''Fri[end]s''.

Her er alt i alt tale om et over middel debut album, som ikke rigtigt bringer meget nyt indenfor genren. Det er dog stadig en lytter værd hvis du er fan af genren og bands som Heaven Shall Burn eller Caliban.

Til sidst vil jeg slutte med musikvideoen til sangen ''Fri[end]s'', tidligere nævnt i anmeldelsen.

Trackliste:

01 - Silence 02 - Farewell To Shadows 03 - i 04 - Fri[end] 05 - Columns 06 - ii 07 - We Will Never Drown 08 - 101 Miles 09 - These Minutes

Tilføj kommentar