Lacuna Coil - Dark Adrenaline

Dark Adrenaline

· Udkom

Type:Album
Genre:Alternativ metal
Antal numre:12

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Dark Adrenaline er sjette studiealbum fra det italienske, gotiske metal band Lacuna Coil. Lacuna Coil har eksisteret siden 1994, og er frontet af en af de måske mest karismatiske, metal sangerinder Christina Scabia.

Min første indtryk af Dark Adrenaline er lidt blandet. På den ene side, skinder den mørke, mystiske lyd, som bandet er kendt for, igennem. Scabia variere på fornem vis sin stemme, så hun flere steder kommer op i et højere toneleje. Derudover skaber instrumenterne en mørk atmosfære, som ligger bunden for en fed feeling på skiven. Til gengæld mangler jeg lidt kant på den mandlige vokal, som jeg ikke synes, er aggressiv nok. Derudover må jeg indrømme, at skiven lyder som meget af det andet indenfor genren. At Lacuna Coil så har væsentlig større klasse end andre bands indenfor den gotiske metal, er så en anden side af sagen.

Jeg synes ikke rigtigt at skiven fanger mig, for selvom der er en god atmosfære på Dark Adrenaline, mangler jeg et eller andet. Hvad det præcist er, ved jeg ikke, men jeg kunne godt have brugt lidt mere eksperimentering, da skiven hurtigt bliver for ensformig.

Dark Adrenaline er en godkendt skive, som dog på ingen måde ringer hos mig. Scabia har en fantastisk vokal, hvilket er med til at løfte skiven op over middel, men jeg mangler i den grad kant fra den mandlige vokal. Skiven for alligevel 70 % fra mig, da den løfter sig op over andre albums indenfor genren.