Kottak - Therupy

Therupy

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Punk, Hard rock
Spilletid:44:42
Antal numre:12

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

James Kottak, også kaldet Jimmy Ratchitt, har i de seneste 10 år været trommeslager for The Scorpions. Hans album "Therupy" ligger, bortset fra en smadret coverudgave af Scorpions-nummeret "Holiday", stilmæssigt meget langt væk fra dette band. Jimmy Ratchitt spiller dog ikke trommer i Kottak – dem tager hans kone, Athena (der for øvrigt er lillesøster til Mötley Crues Tommy Lee) sig af. Selv synger han og spiller guitar. Kottaks musik kan beskrives som moderne punk à la Green Day tilsat mere brutale guitarriffs i stil med Helmet og en værtshusagtig vokal. Faktisk er der en stemning af druk og bøvet fest over det meste af albummet.

"Do You Want to Play" er et mere groove-metal-agtigt nummer, mens "Pink/Soft" blander det groovede med de ovennævnte træk af pub (ikke pop) og punk. Sangene er overordnet lige ud af landevejen og forsøger ikke at overbevise lytteren om, at der er dybere oplevelser at komme efter ved flere gennemlytninger. Det mest ambitiøse, man har kunnet finde på er, at inkludere et respiratorbip og en begravelsesmarch i sangen "Life Support".

"Therupy" er en plade, der er grim og bøvet, men samtidig virker meget ærlig og fuldstændig ligeglad med, hvad kritikere måtte mene. Det sidste er egentlig meget befriende. Bandet burde dog nok i det mindste have undladt nummeret "Anti", hvor Athena får lov at rappe. Hun er kun en lille smule mere overbevisende end en midaldrende dansk skuespiller, der forsøger at gøre det samme.

Imusic

Tilføj kommentar