Korpiklaani - Voice Of Wilderness

Voice Of Wilderness

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Folk metal, Viking metal
Spilletid:40:59
Antal numre:11

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Så er der igen nyt “Humppa" musik fra Finland og helt i stil med de efterhånden kendte “Finntroll" og “Ensiferum" banker bandet med det underlige navn derudad. Her er der dømt party og glade dage. Korpiklaani er ikke bare en klon af de førnævnte "Humppa" bands, nej de forstår at blande den med flot finsk folk rock, og så en stor prise metal med smæk på. Det otte mand store orkester fyrer den ene flotte sang af efter den anden. Alle musikere brillerer på deres instrumenter og dem er der mange af. Man hører guitar, trommer, bass, violin, harmonika, fløjte og keyboard – og sammensætningen er formidabelt. Det lyder ikke som et stort mixmax, men som en helhed. Specielt instrumental sangen, "Pine Woods", er en rigtig troldesang, hvor man kan forestille sig, at de danser som en flok idioter rundt om et bål i skoven i det kolde Finland. Sanger og guitarist har også en behagelig stemme, der til tider er ekstrem, men mest synger han i et normalt toneleje, og det er også en af grundene hvorfor jeg synes bedre om dette band end f.eks. Finntroll, da jeg synes det ødelægger lidt den flotte og velspillede musik. En anden sang der skal nævnes er "Native Land" som er fantastisk med dens harmonika melodi. Dog er Jonne's sang ikke helt ren. De fleste sange kører i et hammer tempo, men ellers ville det jo heller ikke være Humppa. Så her kan alle dem der er til førnævnte bands blindt gribe til, men Korpiklaani appellerer så sandelig også til dem der er til Týr og In Extremo.

Kommentarer (3)

tlt

Indlæg: 66

Hva' faen, er det her en

Hva' faen, er det her en metalskive eller et folkemusikalbum. Konservativ eller ej, siden hvornår er en harmonika blevet et metalinstrument?

MGS

MGS

Tidligere anmelder

Indlæg: 180

Jeg kan personligt godt li'

Jeg kan personligt godt li' at der er variation i musik, og hvis en harmonika kan gøre det i bedste speedmetal stil, så er jeg i hopla.

Latemyvaeh

Latemyvaeh

Indlæg: 1

jeg synes også det lyder

jeg synes også det lyder rigtig fedt! Der er fandme stil over det album og det er absolut en umelighed at sidde og trampe i gulvet for den høres. Især Pixies Dance! Hør den alle!

Tilføj kommentar