Kissin' Dynamite - Money, Sex & Power

Money, Sex & Power

· Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Hard rock
Antal numre:10

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Kissin Dynamite er et tysk band, der spiller god gammeldags heavy metal. De blev dannet i 2002 under navnet Blues Kids, hvor de udgav to albums. I 2007 skiftede de navn til Kissin Dynamite, og har udgivet to albums under det nye navn. Det tredje hedder Money, Sex & Power, og det viser at de tyskere er noget for sig.

Temaet på albummet er meget omkring "du har kun et liv, lev det!" og der hen af, og musikken ligger ovre i Hair Metal, a la Motley Crue. Desuden er sangene meget klassisk opbyggede med vers, omkvæd, vers, omkvæd og så videre. Starten er meget brat. Der er en lille intro, hvorefter man bliver smidt direkte ind i selve nummeret. Der er gang i musikken, mens tempoet ikke er så højt igen. Det kan man takke guitaristen for. Der er en god energi i hans spil, men han spiller meget simpelt. Jeg kunne godt forestille mig guitaristen nærmest gå amok på scenen, hvis Kissin Dynamite spillede live. Der er også få, men meget gode guitarsoloer, hvor guitarsitens niveau stiger en smule, og han virkelig giver den gas. Bassisten kan rent faktisk høres, og han udfører et godt job. Han ligger meget i baggrunden, så man lige kan høre ham, og når han så har sine øjeblikke, så springer han frem, og spiller på et rigtig højt niveau. Det samme gælder trommeslageren, men han spiller ikke med den samme energi som de andre. Det holder tempoet nede, så alle kan være med. Han bruger næsten ikke dobbeltpedaler. Sangerens stemme er meget god. Den ligger i et passende toneleje, og minder om en dyb version af Motley Crues forsanger. Det giver også lidt til Hair Metal delen, og giver dem en rimelig stor målgruppe. Lyden er desuden meget ren, og man kan høre det hele. Jeg kunne ærlig talt ikke forestille mig andet til den slags musik. Der er gang i albummet hele vejen igennem, og det eneste stille nummer er "Six Feet Under" Her er bassen mere fremtrædende, og guitaren er blevet akustisk. På trods af dette falder tempoet ikke, og energien er der stadig. Respekt for det!

Money, Sex & Power er et ganske flot stykke arbejde. Det har energien til at fange hærdede metalheads og tempoet til at få de nye med. Er du Mötley Crüe fan eller ny inden for metalgenren er dette album en god investering for dig.

Money, Sex & Power viser meget godt hvad man kan forvente af albummet.

Tilføj kommentar