Kingcrow - Insider

Insider

· Udkom

Type:Album
Genrer:Prog metal, Hard rock
Spilletid:49:00
Antal numre:11

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Ved faktisk ikke helt hvad jeg skal mene om denne her udgivelse. Der er et eller gammeldags heavy over det her der får mig til at tænke på tidlig Savatage og Queensrÿche, tilsat noget tilbagelænet progressivt tingeltangel. Men Italienske Kingcrow har bare langt fra samme gennemslagskraft som de to nævnte giganter, hvilket tildeles skyldes den lidt for rene og noget blodfattige lyd - der mangler sgu lidt mere bund. Desuden er Mauro Gelsomini’s stemme lidt for ordinær og kravler for sjældent helt ud af skabet. Med en tungere produktion og en Gelsomini der gav den mere gas, kunne det her godt gå hen og blive interessant – om et par pladers tid måske?. "Temptation" er en instrumental skævert jeg ikke rigtig kan se meningen med, men ellers er der faktisk mange fede passager i musikken pladen igennem - men der er bare ikke ét helt nummer der for alvor rykker tænder ud, hvorfor "Insider" reduceres til et kort bekendtskab der lader ønsket om at de sidste brikker falder nogenlunde på plads, før man gider bruge yderligere tid på dem. Lidt flere krummer, tak.

Kommentarer (4)

consytech

Indlæg: 1

THIS IS NOT A DEMO!

THIS IS NOT A DEMO!

THIS IS A FULL-LENGTH ALBUM BY A REGULAR LABEL: CONSYTECH LTD, DISTRIBUTED WORLDWIDE BY SELF RECORDS (ITALY), BRENNUS (FRANCE), HOT ROCKIN' (JAPAN), SWAMP MUSIC (FINLAND) AND MANY OTHERS.

SUCH A SHITTY REVIEWER SHOULD PAY MORE ATTENTION AT WHAT HE RECEIVES. NO MATTERS THE VOTE, BUT OUR IMAGE COMES OUT VERY DAMAGED!

I CAN'T BELIEVE THIS IS YOUR PROFESSIONALITY. YOU WON'T EVER RECEIVE A PROMO FROM ANY OF THE MENTIONED LABELS ANYMORE.

Bjorn

Bjorn

Tidligere anmelder

Indlæg: 214

"YOU WON'T EVER RECEIVE A

"YOU WON'T EVER RECEIVE A PROMO FROM ANY OF THE MENTIONED LABELS ANYMORE"
From the looks of the review that doesnt upset me that much hehehehe

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

Kunne den rasende italiener

Kunne den rasende italiener ikke bare sende en diskret mail, hold kæft en hattenål....hahaha!

MGS

MGS

Indlæg: 180

Ja, føj for en klaphat =)

Ja, føj for en klaphat =)