Kataklysm - Serenity In Fire

Serenity In Fire

/ VME · Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Death metal
Spilletid:38:31
Antal numre:10

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Kataklysm har lige siden deres debut MCD "The Mystical Gate Of Reincarnation" fra 1993, stået for ekstrem brutal Deathmetal! Det gælder stadig her i 2004 med deres nyeste udspil "Serenity In Fire", der på én gang er noget af det hurtigste og noget af det tungeste der er hørt fra den kant. Der lægges hårdt ud med "The Ambassador Of Pain", der i typisk Kataklysm-stil afliver enhver tvivl om hvad det er vi har med at gøre her. Derefter følger "The Resurrected", der efter den ultra-hurtige intro viser Kataklysm fra en dejlig tung side, uden at det på nogen måde går ud over det brutale, der altid har kendetegnet Kataklysm. "As I Slither" er måske det tungeste track jeg nogensinde har hørt fra Kataklysm. "For All Our Sins" er endnu et godt typisk ufortyndet Kataklysm-track og sådan fortsætter "Serenity In Fire" i 38:31. Lyden er som sædvanlig helt i top og den tekniske kunnen er ren blær.

Kataklysm har gennem tiden udviklet sig til et af mine absolutte favorit Deathmetal bands, der på bedste vis har fundet balancen mellem brutalitet, catchyness og egen personlig stil. De fede riffs, det geniale trommearbejde og den helt specielle stemning man finder på deres skiver er bare helt unik og gennemført... Der er så absolut dømt klar klassiker!

Kommentarer (4)

tlt

Indlæg: 66

DSW, hvorfor ikke anmelde det

DSW, hvorfor ikke anmelde det nye Kataklysm album, når det nu alligevel er udkommet.

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Den er anmeldt!!! MGS skal

Den er anmeldt!!! MGS skal lige have den smidt den online...

tlt

Indlæg: 66

Glæder mig til at læse

Glæder mig til at læse anmeldelse, jeg har kun for ganske nyligt opdaget dette band, og det falder ganske godt i min smag.

groenborg

Indlæg: 4

nu er det sådan cirka en uge

nu er det sådan cirka en uge siden, jeg rigtigt gav mig i kast med Kataklysm, og jeg må sige at det har været en positiv oplevelse i stor stil. Jeg har endnu ikke hørt et eneste nummer som har skuffet.