Jucifer - L'autrichienne

L'autrichienne

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Rock, Doom metal
Spilletid:70:20
Antal numre:20

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det alternative rock band Jucifer viser med deres nyeste output, at musik godt kan gå hen og blive for skizofrent og mærkeligt. I hvertfald kan man sige, at man står med en ambivalent følelse, når man endelig er kommet igennem de 70 minutter, som den her plade varer.

På den ene side bevæges man af de smukke sentimentale balader som ligefrem giver Pj. Harvey baghjul - Amber Valentines vokal er her distinkt, fuld af passion og hypnotisk.

På den anden side af Janushovedet har vi det grimme og her taler jeg om det virkelige ækle ansigt - med en pendant til bands som White Stripes (hvis ikke kompositorisk/musikalsk, så i hvertfald konstellationsmæssogt) - Jucifer består også kun af to medlemmer - drukner vi generelt i en malmstrøm af meningsløs kaos og intetsigende melodier. Amber Valentine skriger sine lunger fulde, flår sine tre strenge til blods, trommeslageren banker hovedeløst i sine tammer og som lytter tænker man, hvad fanden foregår der lige her?

Kunne jeg skrælle den ækle side af janushovdet væk, så havde jeg nok været fanget - Ambers vokal er ren sirenesang, men det kan jeg desværre ikke og i stedet står jeg med en generel tom følelse som skyldes Jucifers måde at forvalte en rodet musikalsk affære.

Tilføj kommentar