Horisont - About Time

About Time

· Udkom

Type:Album
Genre:Hard rock
Antal numre:10

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Svedige bakkenbarter og alt for stramme jeans

Retro metal rammer mig i røven som en militærstøvle. Jeg er pjattet med skidtet, og paraderne hænger allerede på forkant godt nede mellem knæene. Det er kombinationen jeg er vild med. Ja, bare indpakningen. De svedige bakkenbarter og de alt for stramme jeans. Så ved man, at det bliver godt.  

The good old days og Otto Leisner 

Svenske Horisont er lige præcis sådan en størrelse. Vi er tilbage til dengang hvor VHS og betamax kæmpede om verdensherredømmet og Otto Leisner var hele Danmarks legeonkel. You know.. The good old days.  

About time ligger i fornem forlængelse af tidligere udgivelser og hylder forsat den analoge lyd og det fede nummer. Inspirationen er forsat Thin Lizzy, Boston og Ritchie Blackmore, men nu også med afstikkere i retning af Fleetwood Mac og senere Pink Floyd.  

Produktionen er mere poleret i forhold til tidligere udgivelser og generelt er albummet ikke så Judas Priest/ Uriah Heep inspirerede som vi har hørt det før. Det klæder svenskerne at skrue ned for tempoet, og når først albummet er kommet under huden er det svært ikke at klikke på den play knap igen - og igen.   

Svensk vellyd

Electrical har næsten et 70´er disco beat kørende med en radiovenlig spilletid på 3:30. En lille sukkerknald. Svensksprogede Letare trækker ned på helhedsindtrykket, men ellers er det ren svensk vellyd som perler på en snor. 

Great musicians, great songs. What´s not to like?  

Tracklist

  1. The Hive
  2. Electrical
  3. Withour Warning
  4. Letare
  5. Night Line
  6. Point Of Return
  7. Boston Gold
  8. Hungry Love
  9. Dark Sides
  10. About Time