Hellsaw  - Trist

Trist

· Udkom

Type:Album
Spilletid:43.17
Antal numre:9

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det østriske black metal Hellsaw er ude med deres fjerde fuldlængde, Trist. Albummet tager udgangspunkt i forskellige dele af black metallen, der er både old school over det samt smadderblack og en del eksperimenterende stykker også.

Albummet går igang og straks som første riff på "The Devil Is Calling My Name" er jeg overbevist om hvor mørkt og ondt dette album er og hvilken form for black metal det er. Og efter lidt tid kommer der også en del hurtighed med nogle imponerende trommer.

Generelt er produktionen rigtig god, men nogle steder kunne jeg virkelig godt tænke mig at få rytmeguitaren lidt frem i lydbilledet, men her er der dog mest tale om når der er lidt for tydelig lead på.

Jo længere jeg når i albummet bliver jeg mere og mere imponeret og jeg er ret overbevist om at dette ikke er sidste gang jeg stifter bekendtskab med bandet og albummet. Der er simpelthen tale om hårde, onde black metal stykker, hurtige trommer, god clean- og skrigevokal og episke leadstykker. Værd at tjekke ud!