Gypsyhawk - Revelry & Resilience

Revelry & Resilience

· Udkom

Type:Album
Genrer:Hard rock, Heavy Metal
Spilletid:49.09
Antal numre:11

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

På denne Metalblade-udgivelse er der virkelig dømt retro-rock – Gypsyhawk forsøger på ingen måde at skjule de musikalske inspirationskilder skal findes i specielt halvfjerdser-rocken, hvilket bestemt kan have sin charme. Det har det til dels også på Revelry And Resilience og specielt guitarharmonierne leder tankerne hen på Thin Lizzy. Desuden kan man blandt andet høre lidt Led Zeppelin, Kiss og Aerosmith skinne igennem for blot at nævne nogle få bands. Så der er ingen tvivl om at Gypsyhawk har styr på den klassiske rock, men det musikalske udtryk bliver desværre ikke personligt nok til at Revelry And Resilience er en plade man virkelig bider mærke i. Den rå vokal er godt nok på plads, men sangene bliver en tand for røvballe-agtige uden for alvor at komme frem til et forløsende omkvæd.

"Frostwyrm" og "Galaxy Rise" har et lidt mere metallisk groove, men hovedingrediensen i sangene er stadig retro-rocken. Men generelt kører sangene for meget i samme rille og manglen af gode omkvæd bliver hurtig ret åbenlys for sangene løftes ikke i niveau undervejs. Der forsøges med flere temposkift på sange som "Night Songs from the Desert", men på bundlinien er der ikke så mange ideer der skiller sig ud. Det er uden tvivl en flok kompetente musikere som udgør Gypsyhawk og albummet er udstyret med en fin produktion, men resultatet er "desværre" kun en omgang hyggelig rock inspireret af de store navne indenfor den klassiske tunge rock.

Tracklist: 01. Overloaded 02. The Fields 03. Hedgeking 04. Frostwyrm 05. Galaxy Rise 06. 1345 07. Night Songs from the Desert 08. The Red Wedding 09. Silver Queen 10. State Lines 11. Rock and Roll, Hoochie Koo

Tilføj kommentar