Fusion Bomb - Concrete Jungle

Concrete Jungle

· Udkom

Type:Album
Genre:Thrash metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

1 - 2 - 3 GO!

Fusion Bomb fra Luxembourg fuldlængedebuterer her med skiven Concrete Jungle og jeg skal love for, at de har ild i r*ven. De spilder på ingen måde tiden, men kommer fræsende ud af starthullerne med alt, hvad de har. Første nummer, ”Zest of Scorn” sætter i den grad dagsordenen med sit heftige udtryk, der ligner thrash, men også skylder meget til den mere energiske del af hardcoren. Der buldres derudaf med bøllekor, groovy riffs, lækkert trommespil og en autentisk lyd, der ikke lyder presset eller moderne. Jeg kommer hele tiden til at tænke på bands som Suicidal Tendencies, Excel, D.R.I. og selvfølgelig S.O.D., efterhånden som skiven spinner videre.

Originalitet er en by i Rusland (heldigvis)

Som skiven skrider frem, er det faktisk, som om numrene bliver bedre, og det er jo noget af en kvalitet. Her er ikke tale om en skive, hvor man starter stærkt, og så fader det hele lidt ud. Næh, her er tale om høj kvalitet fra start til slut. Der er dog, sandt for dyden ikke megen variation i numrene, og Fusion Bomb opfinder på ingen som helst måde noget, der minder om noget originalt, men det er i mine ører fuldkommen ligegyldigt, når bare kvaliteten er til stede. Og når de så vælger at slutte skiven med et overbevisende cover af mit yndlingsnummer ”I never Denied” fra Excel, så er jeg bare solgt!

37 minutters show

Som før skrevet, så bruger Fusion Bomb ikke tid på at spilde den. De serverer ganske enkelt den ene granat efter den anden, og det er helt umuligt at sidde stille, når de høvler derudad. Jeg laver op til flere fingrerede rundgange på det imaginære trommesæt og nynner med på de dele af teksten, jeg kan huske fra gang til gang. Jeg er også nødt til at nævne det fede cover, de har sikret sig. Dette er bare endnu et incitament til at anskaffe sig denne skive i fysisk format!  Et helt igennem vellykket album fra debutanterne.

 

Tracklist

 1. Zest Of Scorn
 2. Knuckleburger
 3. Concrete Jungle
 4. You're A Cancer To This World
 5. Blazing Heat
 6. T.M.N.A.
 7. Bird Of Prey
 8. Nyctophobia
 9. Slam Tornado
 10. I Never Denied (Excel Cover)

Tilføj kommentar