Eureka - Shackleton's Voyage

Shackleton's Voyage

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Prog rock
Spilletid:51:05
Antal numre:15

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Lad mig starte med at sige, at dette ikke er noget dårligt album. Faktisk helt ok. Problemet er blot at DET IKKE ER METAL!

Dette album minder er synthesizer musik fra 80'erne.

Jeg vil ikke lave nogen mere uddybende anmeldelse af skiven, da den ikke hører til her på siden.

Imusic

Kommentarer (5)

SRFM

SRFM

Tidligere anmelder

Indlæg: 58

Hvis du ikke vil anmelde

Hvis du ikke vil anmelde skiven, ville det så ikke være mere rimeligt over for kunstneren og de læsere, der bare browser gennem listen med karakterer, at give "??????????" ?

Jeg deler ikke selv holdningen, men jeg accepterer, at man synes heavymetal.dk skal være forbeholdt de albums, der indiskutabelt ligger inden for genre-spektret af metal. Men hvis man synes dette, så må 1 kranium vel netop betyde "anmeldt som metal-album får dette album et kranium". Med andre ord har du ved at angive en karakter indirekte sagt, at du har lyttet til albummet som metal og bedømt det derudfra. Men du har jo samtidig indikeret, at du ikke mener, det giver mening at anmelde albummet som metal - så...

Nu har jeg ikke hørt Eureka. Men når jeg ikke deler den holdning, at man helt skal lade være med anmelde de ting, man ikke synes falder ind under hjemmesidens spektrum, er det, fordi jeg dels mener, at metalgenrens grænser er flydende og til diskussion (er AC/DC f.eks. metal eller rock? Og skal heavyrock regnes for metal?), dels mener, at fordi nærværende hjemmeside henvender sig til folk, der lytter til metal, betyder det ikke nødvendigvis, at man ikke kan diskutere andre typer af musik, der måske rammer nogle af de samme læsere.
Tag f.eks. The Gathering: De er startet som metal men siden gået over i en langt mere trip-hop-påvirket boldgade. Skulle man helt have undladt i metalfora at diskutere de plader, de har lavet "uden for" metalgenren? Hmm... Svaret kommer måske an på, om man er fan af The Gathering eller ej, men det ændrer ikke på, at bandet netop også henvender sig til metallyttere, selv når de ikke laver metal, og derfor er de stadig relevante for et metalforum.

Det er i hvert fald min mening, men jeg accepterer, at jeg sikkert er i mindretal... ;)

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

Jo den burde nok ha fået ?.

Jo den burde nok ha fået ?. Der er jeg enig

Og jeg er rimelig large hvad angår de skiver vi får ind. Havde det så bare være i NÆRHEDEN af rock eller metal, så havde jeg også anmeldt skiven, men det er intet der ligner skyggen af metal og derfor føler jeg ikke den hører til her. Det min holdning og derfor er min "anmeldelse" således.

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

sådan.. rettet

sådan.. rettet

SRFM

SRFM

Tidligere anmelder

Indlæg: 58

Smukt. Takker for lydhørheden

Smukt. Takker for lydhørheden (... Jeg havde ellers lige gearet mig selv op til den helt store debat :D )

Den smule, jeg lige har hørt på Myspace lyder i øvrigt ret kedeligt - lidt som en af de mere tvivlsomme skiver fra Progrock-records og ikke som de generelt gedigne produkter, man er vant til fra InsideOuts side. Så jeg ville måske selv have givet den en karakter under middel - HVIS jeg altså havde anmeldt den ;)

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

hehe din spydige satan hehe

hehe din spydige satan hehe
Godt vi er lidt enige

Tilføj kommentar