Dream Evil - The Book Of Heavy Metal

The Book Of Heavy Metal

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Power metal, Heavy Metal
Spilletid:50:00
Antal numre:12

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 1 stemme.

Mææææædaaaaalll!!! Mere true kan vist ikke starte en CD. De svenske all star Heavy Metal freaks under ledelse af super producent Fredrik Nordström har kreeret deres tredje og bedste CD til dato. Startende ud med titelnummeret får vi en true metal granat, med en tekst der ville gøre Manowar til skamme. Nummeret er dejligt tungt og stampende og ligger med sin firser tilbedende måde stilen for resten af albummet. Derefter får vi serveret de to sange "Into The Moonlight" og "The Sledge" som begge er typiske med deres Hammerfall meets Scorpions lyd, ikke ringe numre men heller ikke noget suverænt. Derefter kom nok den største overraskelse for mig med nummeret "No Way", sangen er som taget direkte fra Ozzy’s "Bark At The Moon" plade både hvad angår riffs og sangmelodierne. "Crusaders Anthem" er derimod en rigtig hymne der er et af de bedste numre på pladen, især det store episke omkvæd tager virkelig kegler. "Lets Make Rock" og "Tired" er igen lidt af den forrige metervare som også fandtes på den forrige, selvom "Lets Make Rock" godt kan gå an som en fed sommer rocker. "M.O.M" er et 100% rent Accept nummer, med de fede kor og de rigtig tunge riff, der bare tager én i struben og tvinger én i knæ og er sammen med titelnummeret og "No Way" det bedste på pladen. De sidste tre er derimod pladens svageste led, da de ikke formår at flyve ind på hjernen som de forrige, men alle de forrige numre retfærdiggør dog et otte tal og min udtalelse om bandets bedste til dato. Nogle folk vil nok mene at bandet er gået en tak for vidt med deres åbenlyse kopiering af deres helte, men i tider hvor de "originale" bands leverer det ene kedelige produkt efter det andet, tager jeg glædeligt denne rip off i køb.

Kommentarer (9)

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Helt Korrekt, dette er et

Helt Korrekt, dette er et fandens sejt True Mother Fuckin'Death To False Heavy Metal album-All Hail Dream Evil, men det med at gøre Manowar til Skamme, så klapper vi lige hesten, Sweety.

Keitel gav Dream Evil - The Book Of Heavy Metal 9/10.

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Forresten er det noget vrøvl

Forresten er det noget vrøvl at de sidste 3 sange ikke er lige så seje, hele albummet styrer, og den skulle nok have haft 9 pil op hvis det var True Greven Warrior Him Self der skulle give karakter.

Keitel gav Dream Evil - The Book Of Heavy Metal 9/10.

tgp88

Sang nr. 9 "Chosen Twice" er

Sang nr. 9 "Chosen Twice" er på mange måder faktisk albummets hit synes jer... kan godt lide den Abba agtige melodilinje :-)

Bjorn

Bjorn

Tidligere anmelder

Indlæg: 214

Jamen teksten er da noget af

Jamen teksten er da noget af det trueste nogensinde :-)

Purpur0075

Indlæg: 109

Jeg hørte noget med dem

Jeg hørte noget med dem forleden da jeg rodede rundt efter noget i CDsmeden.. Tror vist nok det var nummeret "M. O. M.", i hvert fald var det pissefedt. Den skal høres.

tgp88

Syret, den her cd vokser bare

Syret, den her cd vokser bare endnu. Hører den hyppigere og hyppigere og kan rigtig godt li' det :-)

Sune

Indlæg: 80

Vel lidt en skam Gus G har

Vel lidt en skam Gus G har forladt dem

tgp88

@#7:

@#7:

Njah, tror nu godt de gamle drenge kan selv :-)

Snowy Shaw har ageret primær sangsskriver på nærværende album, og at dømme ud fra Mystic Prophecy og Firewind (Gus' andre bands) besidder Gus ikke de helt unikke sangsskrivningsevner.

spoky kid

Indlæg: 17

fedt show de gav sammen med

fedt show de gav sammen med saxon!