Dream Evil

Dream Evil

De svenske Power Metal opstartere er ude med deres tredje og mest tunge album til dato. Vi havde igen Gus G. igennem for en lille snak.

heavymetal.dk (HM):
Jeres nye plade er som en slags best of af firsernes store Heavy Metal navne som Ozzy, Judas Priest, Iron Maiden og bands som Accept og Europe.

Gus G (GG):
Den minder om de gode gamle Heavy Metal plader? Fedt! Det er noget vi altid har sat os for med vores sange.

HM:
Hvad er så konceptet bag en titel som "The Book Of Heavy Metal"?

GG:
Det er en lidt humoristisk anskuelse på vores tro i Heavy Metal og skal ikke tages alt for seriøst. Kun den musiske side er vi meget seriøse med.

HM:
Det fede ved pladen er, at den ikke følger den typiske opskrift på en Power Metal plade, som de fleste følger. Det vil sige en dobbelt bass sang hér og en ballade dér.

GG:
Nej, slet ikke. Vi prøver definitivt at følge vores egne instinkter angående hvordan vi laver en plade. Jeg er så træt af de millioner af Helloween og Stratovarius kloner der alle laver nøjagtig den samme slags musik, hvor alle sange lyder ens.

HM:
Jeres produktion på den nye plade er også mere rå end hvad man er vant til fra jeres side.

GG:
Ja, vi har fået en mere naturlig-, og mere rocket lyd på denne plade. Også for at skille os lidt mere ud fra mængden igen.

HM:
Jeres nye video ser også fantastisk ud, har den ikke kostet en hulens masse penge at lave?

GG:
Jo, den har ikke været helt billig, men vi havde sat os for at lave en video som folk ville huske når de havde set den. Selve konceptet var at lave en helt igennem Metal video med masser af krom, stål og læder og jeg vil sige, at det er lykkedes os helt godt.

HM:
Selve teksten er også noget af det mest True Heavy Metal jeg nogen sinde har læst i mit liv.

GG:
Ja, sangen handler om Metalheads og hvordan vi dedikerer hele vores liv til denne genre af musik. Men selvfølgelig med et lille blink i øjet.

HM:
Tak for snakken og held og lykke med bogen!

GG:
Tak min ven, see you on tour!