Dååth - Dååth

Dååth

· Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Antal numre:13

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: 4/10 baseret på 1 stemme.

Dette selvbetitlede album fra Dååth stikker i mange retninger, og for det meste drejer det sig om et virvar af dødsmetal-relaterede genrer. Dog er der også en del prog rock-tendenser, der skinner igennem i de enkelte kompositioner, hvilket betyder at Dååth kommer vidt omkring i løbet af de relativt korte sange – heldigvis uden at gøre sangene alt for komplicerede.. Det giver dog sangene et lidt flagrende udtryk, og Dååth forsøger hermed at tilfredsstille flere musikalske lejre på én gang, men det lykkes sgu’ ikke rigtig i nogen af dem.

Der mangler simpelthen noget dybde i kompositionerne og jeg er da heller ikke overbevist af kvaliteten i de enkelte dele af sangene – det føles snarere som om Dååth forsøger at kompensere for middelmådige ideer ved at hive endnu flere middelmådige ideer ind i de enkelte sange.

Det er bestemt et spændende mix af genrer som Dååth kaster sig ud i, og det er da heller ikke de musikalske evner der halter, men Dååth forsøger sig simpelthen ud i for meget uden at være rigtig overbevisende. "Dååth" falder ikke fuldstændig igennem, men er stadig mest for de indviede.

Imusic

Kommentarer (1)

TFS

Indlæg: 32

Helt enig med anmelder. Når

Helt enig med anmelder. Når Daath bare kører deruda med 120 i timen er sgu ikke noget galt med det, men de "melodiske" mellemspil og halvirriterende outro'er imponerer ikke.

TFS gav Dååth - Dååth 4/10.

Tilføj kommentar